Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
pfu pisze:na dniach ma dojść paczka a mnie wciąż nurtuje kwestia dawkowania obecnych sortów, przeczytałem cały temat i rozstrzał w dawkach jest niestety całkiem spory :-/
zwyczajowo stosowałem 3-FA lub 6-APB oralnie po 120-130mg i to mi odpowiadało, podobnie z MDMA - 150mg to był absolutny max
czy 130mg 4-FMA da podobny efekt do wyżej wymienionych? Wiem że to inna substancja i profil działania nieco inny, ale chodzi mi o intensywność - nie chcę przesadzić na pierwszy raz ale nie chciałbym się też zawieść
Testowana będzie na imprezie, oralnie, jednorazowo, bez dorzutek
200 oral.
Osobiście swojej dawki nie będę profanowac jakimś 4cmc, zjem samo 4fma
To nie amfa to metamfa.,
Powtarzam 2 rzeczy:
- NIE MIXOWAC !! ta substancja jest na tyle konkretna, ze nie trzeba mixowac !!
- ZBIJAC TOLERKE !! - min 3tygodnie jak chcecie dostac wersje demo, powyzej 3tyg jak chcecie poznac bliskich wladka
ravez pisze:Walicie 4-fma donosowo? o.0
Czemu nie bąbki?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.