Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 207 / 4 / 0
Do tych bardziej kumatych co sądzicieo taki związku jak prl 8-53

na longecity.org forum są organizowane grupowe zakupy tego związku
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / / 0
bardzo dobry jest sen 8h na dobę w porach odpowiednich do tego.
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 1141 / 9 / 0
Tylko bezrobotni mogą sobie na niego pozwolić, no chyba że jesteś geniusz i masz czas na 8h snu %-D
  • 1472 / 197 / 0
Ja preferuję 16 h pracy i 8 h snu przez 1 dzień, potem 18 h pracy i 6 h snu przez 3 dni i taki cykl :D Czas pracy liczony z małymi przerwami na szybkie posiłki i sranie.

Jak cały czas śpię długo (8 h) to nie ma takich obrotów, nie wiem czemu.

Ogólnie 8 h snu nie ma za dużo do gadania do dopingu. Można spać spokojnie mniej, a jak jesteśmy zmęczeni to wystarczy przekimać czasem o innej porze dodatkowo.

Poza tym wiadomo, że przy wszelkiej stymulacji trzeba dbać o sen, jedzenie, suplementacje itp., to po prostu jest oczywiste, ale nie jest sposobem na doping samym w sobie.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 714 / 45 / 0
Gdzie ty zapierdalasz Durden 16h? Dwa etaty?

br0w4r, kupowałeś Nootept na ebayu czy w jednym ze sklepów polskich?
  • 1472 / 197 / 0
Ja nie pracuję na etacie żadnym :P

Jak masz motywację do robienia czegoś swojego to zapierdalasz cały czas :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 207 / 4 / 0
Pany do meritum, bo zaczynacie sie rozdrabniać, bo sen jest ważny to mozna przeczytać i w "Przyjaciółce" i w "Na żywo"

Od pewnego czasu ten temat przypomina pierdo*enie dla samego pierdo*enia
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
Little_Jack W Polskim kupiłem, jakby co to w dziale sprzedawcy brak negatywnych opinii. Mają wysłać po Niedzieli i dokupiłem tą cholinę po 100g z alledrogo w celu wiadomym ;-) Ja się tam w żadne jebaje i inne nie bawię :-)

Jeśli o sen chodzi to tak do 7h najlepiej, czasem jak dobry dzień to nawet 4h są spoko. Mam tylko taki problem, że jak nic nie muszę to wstanę o tej 8 i tak sobie pośpię jeszcze chwilę i zazwyczaj trwa to do 11 ^_^
  • 3363 / 360 / 0
Sen: wazny on jest. Moim zdaniem, kazdy powinien sie wysypiac jak mu pasuje. Jednemu pasuje 4h snu a drugiemu nie starcza 8h.
Warto zaglebic sie w temat cyklow snu. Wikipedia ma na ten temat wiele do powiedzenia a ze zdobyta wiedza mozna samemu sobie ulozyc 'plan' spania.
  • 1141 / 9 / 0
Ułożyć można, tylko gorzej z realizacją ;-)

Duże też zależy jak wspomniałem od dnia, czyli słońce/zachmurzenie, deszcz, ciśnienie i inne takie.
Na sen wpływ będzie mieć też dieta, jak wiadomo każdego dnia się je raczej co innego i to co przed snem, też czy godzinę, czy np. 3h przed snem :-)

Ja od siebie polecę godzinę przed, albo zaraz przed położeniem spać chela mag i uzupełnaić wszystkie możliwe niedobory.

Ważna też jest higiena snu, jest o tym pełno w gugle.

Zobaczymy jak noopept zamiesza w śnie, chociaż mi to raczej nie grozi.

Przedwczoraj położyłem się spać i byłem ogólnie w fajny nastroju psychofizycznym, próbuję zasnąć i dużo myślę przy tym i tu nagle jeb paraliż przysenny %-D Ogólnie to było jakby to powiedzieć zajebiście, może dlatego że już kilka takich akcji było i tylko mam wtedy mały problem z myśleniem, przez co nie robię nic w kierunku podtrzymania tego stanu :rolleyes:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.