Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 4954 / 867 / 0
Tabletki mogły jedynie troszkę stracić na mocy, nic poza tym.
  • 2302 / 397 / 0
To chemia w huj, nie ma tam nic organicznego co mogło by się zepsuć.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
Okropny lek. Strasznie mocny i ryje pamięć. Muli, a efektów rekreacyjnych bardzo mało. Przerobiłem ostatnio 3 paczki po 6 mg. Nie polecam, więcej nie kupie. Na pierwszym miejscu jest Alprazolam, a na drugim Estazolam. Przynajmniej u mnie. Relanium praktycznie na mnie nie działa chyba, że w końskich nieopłacalnych dawkach, a sławny Klonazepam też jest przeciętny. Dodam, że nie mam tolerki na benzo, biorę bardzo rzadko a jak już to ciągiem kilka paczek, może raz na pół roku.

scalono - WRB

Jeszcze dodam do tej listy Lorazepam, który ciężko mi w ogóle sklasyfikować, bo ma trochę inny profil działania, ale też nie podoba mi się, Te wszystkie leki z grupy benzo duże dawki Pregabaliny typu 1500 mg biją na głowę.
Uwaga! Użytkownik bawimysie051 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
Bromazepam to świetne benzo, ale może Tobie akurat nie odpowiada.
  • 327 / 68 / 0
Moja mama bierze doraźnie bromazepam, jak kiedyś poleciałem na urlop do polski i zaskoczył mnie zespół odstawienny na CT po predze tak mocno ,że po 3 dniach poprosiłem ją o jedną sztabkę bo już byłem na skraju wyczerpania i psychicznie pomogło MEGA, do tego pobudzony a nie w sedacji jak po innych benzo, dalej czułem coś tam od tej pregi ale bromazepam świetnie mi to przysłaniał. Pare miesięcy później ogarnąłem sobie paczuszke no i świetne benzo, jak dla kogoś kto potrzebuje być aktywny w ciągu dnia bo praca itd. to chyba jest to najlepsze benzo moim zdaniem. Moja Mama też twierdzi ,że ją uspokaja super ale nie usypia nic a nic i potrafi się skupić na pozytywnych rzeczach i zająć się robotą. Szkoda ,że tu w UK tak ciężko dostać bromazepam :(
czas zwolnić
  • 690 / 310 / 0
Zaraz mam wizytę u pani doktor. Dziś wziąłem 3 mg Sedam po raz drugi w życiu. Od rana kiepski nastrój, niepokój, szukanie pracy i stres z tym związany. Myślałem że się przekręcę tak cierpiałem psychicznie a natłok myśli miażdżył mi głowę. Jestem w pozytywnym szoku jak to benzo na mnie dobrze zadziałało. Do tej pory miałem do czynienia tylko z Relanium. Kolega mnie poratował sedam jak zobaczył w jakim stanie psychicznym dziś jestem. Lekarz mój próbuje mi odstawić relanium ale coś ciężko nam to wychodzi :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 327 / 68 / 0
Też mocno propsuje bromazepam, szkoda ,że ciężko dostępny w UK :( Trzeba by było mame poprosić by wysłała xD
czas zwolnić
  • 86 / 3 / 0
Siema, widziałem gdzieś opinie, że lexotan jest lepszy niż sedam. Popieram
  • 10 / / 0
zarzucone w celach rekreacyjnych 3x 6mg bromox jednorazowo i jedyne co odczułem to piekielna sedacja tylko leżec i nic wiecej,albo zarzucilem poprostu srogo za dużo alvo niewiem, w moim przypadku nie nadaje sie to do normalnego fukcjonowania
  • 4954 / 867 / 0
Jeśli bez tolerki tyle zarzuciłeś to za dużo, 6mg by było idealnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.