wow to ładnie prujesz hehehe
Ozone cherry skończyłem w tydzień
Redbull walę 3-4 tygodnie
Ozona President ale ona ma 7g tylko mijają 3 dni i zostało jakieś 30 % pudełeczka
@Stteetart a pod koniec dnia zatyka ci zatoki ? bo ja mówię przed snem zawsze jedną dziurę mam zatkaną
25 stycznia 2020eiffel65 pisze: @Stteetart a pod koniec dnia zatyka ci zatoki ? bo ja mówię przed snem zawsze jedną dziurę mam zatkaną
Teraz to max jedna dziurę a i to nie zawsze.
Małe dawki i rzadko nawilżają śluzówkę, dopiero po wysmarknieciu robi się sucho.
Trza tak wycelować dawkę, żeby nie robiło Sajgonu w zatokach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Red Bull sam w sobie jest świetny do utrzymywania świadomości podczas kilku godzin nauki pod rząd, daje trzeźwość umysłu nawet jeśli jest się bardzo zmęczonym.
25 stycznia 2020Stteetart pisze: Zostawienie tabaki to koszmar xD
Kurwa jak się z nosa leje to dramat.
No i non stop szukasz pudełeczka.
Ja od 10 lat nakurwiam Red bulla.
Reszta mi nie pasi.
Te z większą ilością nikotyny najczęściej są drobno mielone i nakurwiaja od razu w gardło.
Ps mój rekord to 1 tabaka w dwa dni...
jest więcej niż w redbullu ?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Po Red Bullu mam tak zatkany nos, że nie da się już wciągać - piecze, pali itp itd.
No i przede wszystkim jesteś cały ujebany na czarno
Opakowanie SŁONIA bardzo wydajne, tylko wciągać to przy ludziach, którzy nie wiedzą o co chodzi jest dziwnie
(znaczy zawsze lepiej i wygodniej przesypać sobie do pudełeczka po skończonej '"normalnej tabace")
No i moc jak najbardziej satysfakcjonująca. JA jestem bardzo ciekawa co to za sproszkowana roślina jest w tym słoniu.
NIGDZIE w internetach nie mogłam znaleźć na ten temat informacji. Jakby ktoś wiedział to proszę o info.
Podobną w konsystencji i smaku tabakę próbowałam jeszcze w Maroku.
Była koloru sraczkowo-zielonego. i tamtejszy tubylec załatwiał mi to spod lady bo podobno tam nielegalne
(a suszone makówki na ulicy sprzedają lol. (> _ <)
Why can't we fly forever?
Po przerwie kupię sobie white elephant, tylko właśnie słyszałem że są dwa białe słonie jeden oryginał druga to marna podróbka
proszę o weryfikację doświadczonego tabakarnika
jest beżowa. sprzedawane są jeszcze 2x większe puszki, ale no ja kupuję tę małą za 2 dyszki.
Też prosiłabym o info.
Why can't we fly forever?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.