ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
@up Redbull w dwa dni ?

wow to ładnie prujesz hehehe

Ozone cherry skończyłem w tydzień

Redbull walę 3-4 tygodnie

Ozona President ale ona ma 7g tylko mijają 3 dni i zostało jakieś 30 % pudełeczka

@Stteetart a pod koniec dnia zatyka ci zatoki ? bo ja mówię przed snem zawsze jedną dziurę mam zatkaną
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 9697 / 1908 / 2
25 stycznia 2020eiffel65 pisze:
@Stteetart a pod koniec dnia zatyka ci zatoki ? bo ja mówię przed snem zawsze jedną dziurę mam zatkaną
Kiedyś to mi wogole nos zatykało.
Teraz to max jedna dziurę a i to nie zawsze.
Małe dawki i rzadko nawilżają śluzówkę, dopiero po wysmarknieciu robi się sucho.
Trza tak wycelować dawkę, żeby nie robiło Sajgonu w zatokach.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2 / / 0
Ogólnie dla osób którym zależy na smaku i mocy polecam mix ozon smakowy (mój ulubiony to malinowy, ale to kwestia indywidualna) i czerwony RedBull miętowy, który daje niezłego kopa.

Red Bull sam w sobie jest świetny do utrzymywania świadomości podczas kilku godzin nauki pod rząd, daje trzeźwość umysłu nawet jeśli jest się bardzo zmęczonym.
  • 2429 / 584 / 155
@Atsana, potwierdzam, RedBull oprócz tego dobrze się spisuje z microdosingiem stimów, w dodatku udrażnia nos przy fukaniu. Ale moim smakowym faworytem jest Ozona - też fajna, nos udrażnia (choć do RedBulla pod tym względem nie ma podjazdu). Ja kupuję zwykle morelową lub wiśniową. O malinowej nie słyszałam, więc koniecznie muszę spróbować. ;)
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
25 stycznia 2020Stteetart pisze:
Zostawienie tabaki to koszmar xD
Kurwa jak się z nosa leje to dramat.
No i non stop szukasz pudełeczka.

Ja od 10 lat nakurwiam Red bulla.
Reszta mi nie pasi.
Te z większą ilością nikotyny najczęściej są drobno mielone i nakurwiaja od razu w gardło.

Ps mój rekord to 1 tabaka w dwa dni...
Dobrze to znam. Ja pudełeczko ozony 7g w jedną noc zrobiłem. Aż sam nie mogłem uwierzyć.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
polecam jipa, zwykly tani medyk wchodzi jak nic innego
  • 1066 / 158 / 0
@kuktas a jak z zawartością nikotyny ?

jest więcej niż w redbullu ?

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
  • 127 / 34 / 2
Biały słoń bardzo mi pasuje - traktuję to jako zamiennik red bulla.
Po Red Bullu mam tak zatkany nos, że nie da się już wciągać - piecze, pali itp itd.
No i przede wszystkim jesteś cały ujebany na czarno %-D

Opakowanie SŁONIA bardzo wydajne, tylko wciągać to przy ludziach, którzy nie wiedzą o co chodzi jest dziwnie
(znaczy zawsze lepiej i wygodniej przesypać sobie do pudełeczka po skończonej '"normalnej tabace")
No i moc jak najbardziej satysfakcjonująca. JA jestem bardzo ciekawa co to za sproszkowana roślina jest w tym słoniu.
NIGDZIE w internetach nie mogłam znaleźć na ten temat informacji. Jakby ktoś wiedział to proszę o info.

Podobną w konsystencji i smaku tabakę próbowałam jeszcze w Maroku.
Była koloru sraczkowo-zielonego. i tamtejszy tubylec załatwiał mi to spod lady bo podobno tam nielegalne %-D
(a suszone makówki na ulicy sprzedają lol. (> _ <)
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 1066 / 158 / 0
ja ogólnie robię przerwę od tabaki, waliłem przez pół roku dzień w dzień teraz kuracja naprawcza/odbudowująca śluzówkę i zatoki.

Po przerwie kupię sobie white elephant, tylko właśnie słyszałem że są dwa białe słonie jeden oryginał druga to marna podróbka

proszę o weryfikację doświadczonego tabakarnika
  • 127 / 34 / 2
@eiffel65 na mojej małej puszecce jest napisane FOR EXPORT ONLY
jest beżowa. sprzedawane są jeszcze 2x większe puszki, ale no ja kupuję tę małą za 2 dyszki.
Też prosiłabym o info.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.