wow to ładnie prujesz hehehe
Ozone cherry skończyłem w tydzień
Redbull walę 3-4 tygodnie
Ozona President ale ona ma 7g tylko mijają 3 dni i zostało jakieś 30 % pudełeczka
@Stteetart a pod koniec dnia zatyka ci zatoki ? bo ja mówię przed snem zawsze jedną dziurę mam zatkaną
25 stycznia 2020eiffel65 pisze: @Stteetart a pod koniec dnia zatyka ci zatoki ? bo ja mówię przed snem zawsze jedną dziurę mam zatkaną
Teraz to max jedna dziurę a i to nie zawsze.
Małe dawki i rzadko nawilżają śluzówkę, dopiero po wysmarknieciu robi się sucho.
Trza tak wycelować dawkę, żeby nie robiło Sajgonu w zatokach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Red Bull sam w sobie jest świetny do utrzymywania świadomości podczas kilku godzin nauki pod rząd, daje trzeźwość umysłu nawet jeśli jest się bardzo zmęczonym.
25 stycznia 2020Stteetart pisze: Zostawienie tabaki to koszmar xD
Kurwa jak się z nosa leje to dramat.
No i non stop szukasz pudełeczka.
Ja od 10 lat nakurwiam Red bulla.
Reszta mi nie pasi.
Te z większą ilością nikotyny najczęściej są drobno mielone i nakurwiaja od razu w gardło.
Ps mój rekord to 1 tabaka w dwa dni...
jest więcej niż w redbullu ?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Po Red Bullu mam tak zatkany nos, że nie da się już wciągać - piecze, pali itp itd.
No i przede wszystkim jesteś cały ujebany na czarno
Opakowanie SŁONIA bardzo wydajne, tylko wciągać to przy ludziach, którzy nie wiedzą o co chodzi jest dziwnie
(znaczy zawsze lepiej i wygodniej przesypać sobie do pudełeczka po skończonej '"normalnej tabace")
No i moc jak najbardziej satysfakcjonująca. JA jestem bardzo ciekawa co to za sproszkowana roślina jest w tym słoniu.
NIGDZIE w internetach nie mogłam znaleźć na ten temat informacji. Jakby ktoś wiedział to proszę o info.
Podobną w konsystencji i smaku tabakę próbowałam jeszcze w Maroku.
Była koloru sraczkowo-zielonego. i tamtejszy tubylec załatwiał mi to spod lady bo podobno tam nielegalne
(a suszone makówki na ulicy sprzedają lol. (> _ <)
Why can't we fly forever?
Po przerwie kupię sobie white elephant, tylko właśnie słyszałem że są dwa białe słonie jeden oryginał druga to marna podróbka
proszę o weryfikację doświadczonego tabakarnika
jest beżowa. sprzedawane są jeszcze 2x większe puszki, ale no ja kupuję tę małą za 2 dyszki.
Też prosiłabym o info.
Why can't we fly forever?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.