Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 52 / 5 / 0
07 lipca 2024porkchop pisze:
w sam raz zeby Twoje dwa ostatnie wpisy zacytowac za + /- rok, Wtedy to bd w tramadol wjebany i dojdzie do Ciebie , ze plan pierdolnoł fikoła.

obyś ten system za rok utrzymywał.
Jeśli to do mnie to zacząłem brać tramal prawie 20 lat temu :D
adhibe rationem difficultatibus
  • 44 / 9 / 0
@przekletykozisyn koledze pewnie chodziło o to, że po roku biorąc tak trampka jak Ty to robisz, będziesz ręką w nocniku
  • 351 / 37 / 0
Tramadolowa Magia mi się utlenila? Co jest grane? Czy trzeba jechać w ciągu żeby zaczęło działać? Zawsze jadłem codziennie po 50-75mg i było fajnie, energia, motywacja i euforia, muzyczka wjeżdżała, a teraz wyłączam radio bo mnie drażni.
Tydzień nie waliłem i zapodalem sobie 50mg na zmęczenie po robocie. Odpalam na kompie ulubioną gierkę no i nic się nie wkręca, w desperacji ładuje kolejne, też prawie nic, mija kolejna godzina, następne 50. Niby jest pobudzenie ale na bani takie zmulenie, miała być poprawa funkcji poznawczych, a jest efekt młota w łeb, minimalna euforia przerodziła się w mega wkurwienie, rozdrażniony na maksa. Próbowałem już tak kilka razy w dłuższym odstępie czasowym i za każdym razem teraz jest chujowo, zawsze był rogal na papie a teraz uśmiech jest fizycznie nie możliwy.
Tolerancja to raczej nie jest bo robiły mnie nawet dwie kropelki (2x12.5mg) Teraz mi wyszło 200mg i jest gorzej niż po tych dwóch kropelkach.
Ktoś kmini skąd taki efekt?
  • 2643 / 556 / 0
@FotherMucker Kiedy pierwszy raz, wiele lat temu, zażyłem tramal, to czułem się jakbym latał, było niesamowicie, również w małych dawkach. Po tygodniu wziąłem znowu, i to była jakaś tragedia. Byłem wtedy całkowicie pusty w środku, za co bym się nie wziął, to niesamowicie mnie ta czynność irytowała i nużyła. Coś jak sero-kokon przy SSRI, wypłukanie z uczuć z dorzuconą drażliwością. Mogło temu też towarzyszyć uczucie jakbym dostał obuchem w głowę, taka sero-lobotomia. Podejrzewam, że właśnie jest to związane z serotoniną.

W tym roku zaliczyłem trochę ciągu i było w porządku do dwóch tygodni, potem byłem już przejedzony Tramalem, uboki zaczęły wzrastać a pozytywne efekty przemijać. Każdy dzień z nudnościami i lekkim brain fogiem, obojętnością. Robiłem więc przerwy, przerzucałem się na parę dni na kodę i wracałem do tramca i znów na jakiś czas było w porządku. Sądzę, że jeśli przestał na Ciebie dobrze działać, to po prostu znak, że przyda się trochę przerwy.

Co ciekawe, ja dzisiaj zażyłem tramal w dawce 100mg po ok. 1,5 miesięcznej przerwie i też mam efekt młotka w łeb, więc nie jesteś sam ;)
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 351 / 37 / 0
Ja jechałem prawie cztery lata na niskich dawkach (50-75) z maks jeden dzien przerwy, bo była taka depresja mimo niskich dawek, że przesypialem taki wolny dzień, ale na drugi już małpa cisla, obsesyjnie odliczając godziny do rytuału, ciężka robota na trzy zamiany to nie było opcji żeby przeżyć bez tego.
Dlatego tez się zdziwiłem że po tygodniu przerwy takie 50mg powinno zrobić robotę.
Wczoraj to już tak porylo, że wrzuciłem 1/4tab sedam 6 i po godzinie wszystkie uboki zniknęły.
Ten trampkowy clearhead już chyba nie wroci, jest tylko efekt wielkiej mgły mózgowej z rozdrażnieniem, ani muzyczki posłuchać, ani filmu obejrzeć, tylko leżeć i czekać aż przejdzie. To mówisz, że serotonina robi taki efekt młotka w łeb ?
  • 2643 / 556 / 0
Wydaje mi się, że tak, to działanie serotoninowe. Fakt jest taki, że przy innych opio, które nie działają jako SNRI, nie miałem aż takiego problemu pod względem brainfoga. Zauważ, że tramal ma ogółem więcej uboków niż przeciętne opio, z bardziej widocznych można wymienić oczopląs podczas jego działania, a także dolegliwości przy skręcie niespotykane np. przy kodzie.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 315 / 40 / 0
Siema mam pytanie, nie znalazłem konkretnej odpowiedzi może źle szukam, ale może ktoś podpowie. Mam ochotę wziąść z 400-500tramca z 240-390 kody jakieś benzo i pytanie czy mogę dorzucić do tego z 25mg albo 50 ketrelu czy nie wolno łączyć?
  • 1131 / 313 / 2
@Ukurwiony420 a na jaką cholerę chcesz sobie psuć fazę neuroleptykiem?
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 315 / 40 / 0
@Up Przed snem bo często biorę o 18-20 i ciężko mi potem zasnąć więc pod koniec fazy jak dorzucę to będzie wszystko si? Plus przebudzam się w nocy po tym a mam tylko rolki i klony i zany, ketrel 25mg lekko dobije do snu więc czy nie umrę haha?

Przepraszam nie dopisałem, jeżeli psuje fazę, to właśnie czy jak zastosuje na sen to czy nie umrę heh?

Post do scalenia i nie używamy czegoś takiego jak @up na naszym forum, bo wołasz osobę o nazwie użytkownika Up - /Merx
  • 1131 / 313 / 2
@Ukurwiony420 Dla mnie już z góry nie ma jakiegokolwiek sensu mix trampa z kodą w dodatku dokładając benzo (jeśli to klon i duże dawki trampa to całkiem mądrze, ALE nawet klon nie uchroni Cię przed padaczką grand-MAL, nigdy nie masz 100% szansy na to) po drugie mix jest niebezpieczny ze względu na duże ryzyko wystąpienie depresji oddechowej, na sam koniec 'fazy' możesz wziąć ten ketrel, ale ja nie odpowiadam za ten mix leków, który z góry na samym początku mieszania kody z trampem jest niebezpieczny, a co dopiero dokładając do niego ketrel, człowieku czy Ty wiesz jak bardzo będziesz żałować tego jak Ci się towar skończy? ile będzie trwać regeneracja całego układu neuroprzekaźników które sobie j*biesz za każdym razem zażywając w/w mix? Będzie boleć i będzie to kara za dzisiejszą przyjemność, w dodatku dla mnie osobiście skręt po trampie przesiadając się na oksy kiedyś to prawie, że najgorsze co przeżyłem, a przesiadałem się na inne cholernie mocniejsze opio, nie robiłem redukcji czy CT, całe szczęście ja już jestem wolny od zażywania dawek rekreacyjnych jakiejkolwiek substancji, ale przebyłem w ch*j i jeszcze trochę ciężką drogę, żeby się od tego uwolnić
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Zablokowany
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.