05 września 2021przodownik pisze: ja zaopatrzyłem się w więcej Lorafenu 2,5mg, bo jedynki, które wystawił mi rodzinny, to jednak zbyt mało, jeśli chodzi obecną sytuację życiową i pracę. lorazepam to jedna z najbardziej udanych środków z tej grupy moim zdaniem, a także nie jest trudno ją dostać. muszę jednak uważać, aby nie wpakować się w benzyny ponownie, bo na chwilę obecną zażywam doraźnie, a także jestem czysty jeśli chodzi o tę grupę leków i byłem dumny z odtrucia.
choć nie ma co, po wzięciu 2 mg czuć to wyciszenie i cała stresująca sytuacja znika. poniżej przedstawiam wam swoją zdobycz.
W dodatku ja się po nim źle czuje fizycznie, jakby na wymioty brało.
Generalnie jakbym znalazł paczkę Lorafenu w apteczce, to pewnie bym jej nawet nie otworzył. Gorszego benzo nie jadłem.
one by one we will take you
pooniżej foto zdobyczy, zupełnie za free od lekarza z państwowej placówki.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
klon to oprócz alpry jedyne benzo (w moim przypadku) działające wyraźnie rekreacyjnie. Nie jakoś w tle, że jakbyś zjadł placebo to nie masz pewności czy jesteś na benzo (miałbym tak, np. z bromazepamem - próbowałem na samym początku, może raz zadziałał fajnie i koniec).
Po tygodniowym ciągu raczej będzie bez objawów, zależy jeszcze jakie dawki brałeś na dobę?
I czy wcześniej miałeś inne ciągi na lekach z tej grupy, albo objawy odstawienne, to też zmienia postać rzeczy (nawet tydzień ciągu może się słabo skończyć).
Ja jak mam np. miesiąc na klonie teraz (średnio 6 mg na tydzień), dziś na pożegnanie zapodałem 4 mg klonazepamu i podziałał jak cudo. Właśnie wypiłem litr Monstera i lecę odebrać yerba matę z paczkomatu. To będzie miły dzień.
Supportuje się klonem przy wprowadzaniu nowych leków (zamiana na 2 inne z wcześniejszych) i dodatkowo czasem przy redukcji pregabaliny z 300 na 150. Po kilku latach zażywania jednak nawet zejście schodkami z pregi nie jest łatwe.
Obudziłem się bez chęci do życia, 4 mg klona i nowy człowiek. A jak będę schodzić? Jutro pójdzie 2 mg potem 3-4 dni na 1 mg na koniec 3 x po 1 mg co 2 dni i koniec. Zaopatrzyłem się też w depakinę chrono, na zabezpieczenie przed ew. padaką (chociaż nie sądzę, że po takim ciągu na małych dawkach, gdzie 4 mg to rekreacyjna może z 2 razy poszła tak to 1 mg czasem 2 mg.
No i te 150 pregabaliny, mam nadzieję że lek w takiej dawce odzyska potencjał....
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.