Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Pije juz od roku i nie ma problemu z odstawka , tak jak napisali wyzej jak ktos ma predyspozycje do uzaleznien to niech sie trzyma od tego z daleka.
3k1m pisze:Swoja droga to ma ktos informacje jak gbl wplywa na cere?
@thirteen - somatotropina wydzielana jest TYLKO jeżeli pacjent prześpi fazę (były badania na pubmed - sam byłem bardzo zainteresowany jak zobaczyłem jak to potrafi być efektywne, mając na względzie jakość "GH" latającego na rynku).
GH wydzielane jest w peaku 2 godzinnym (tak jak naturalnie), przerastającym normalną nocną syntezę (natural: przec. peak 17ug/l, GHB: 35-40ug/l), sumarycznie po scałkowaniu wykresów są to wartości ~400ug natural oraz ~800 GHB(3g), przy czym poziom IGF-1 się nie zmienia (pewnie po dodaniu T3, insy i T uległoby to zmianie). W czasie takiego snu wywala prolaktynę w podobnej dynamice co GH nawet 2 razy wyżej niż naturalnie podczas snu, wydzielanie kortyzolu jest w przybliżeniu takie samo, z tą różnicą, że podczas szczytu wydzielania GH na GHB da się zaobserwować 3 godzinny wyrzut kortyzolu zwiększony o 400%wz. snu naturalnego, ale po scałkowaniu obu wykresów, sumaryczna produkcja jest zbliżona.
Tak nawiasem - twój podpis brzmi jak reklama DMT
Przeniesiono do wątku ogólnego.
| 13 |
Nawiasem - dzięki :-p
Przeniesiono do wątku ogólnego.
| 13 |
Poza tym - sumarycznie - dobowo tego kortyzolu wychodzi niewiele więcej, za to somy jest czarno na białym 100% więcej.
Po ostatnie - pamiętaj, że jakiekolwiek nadużywanie substancji psychoaktywnych nie pomaga w zachowaniu formy, zdrowia i urody.
Przeniesiono
| 13 |
kapitanxsova wazna zasada jest... miec jakies zasady w polewaniu :D np. polecany przezemnie dzienniczek i zapisywanie kontrolowanie polewania z odgornym limitem dniowym, dobrze tez tak jak mowisz np. polewam tylko po pracy lub polewam tylko w pracy czy polewam tylko w weekendy mozna tez polewam od czasu do czasu 1-2 dawki jak mam bardzo hujowy nastroj czy nawet poleje dopiero jak zrobie to i to i tamto... czy jak co po niektorzy tu maja polewam tylko do 18:00... wazne to MIEC JAKIEKOLWIEK ZASADY W POLEWANIU !!!
Para... na ciebie to akurat zlewam zaklamana horagiewo i sie nie odniose...
3k1m oczywiscie jak ktos nakurwia gbla jak wode z kranu czy miesza z czym ma pod reka chodzi o srodki psychoaktywne to sie czuje hujowo na zejsciu, ja przy normalnym polewaniu z glowa czulem sie nie raz znacznie lepiej kiedy GBL zaczynal puszczac i dostawalem czystego kopa dopaminowego nooo moze z glutaminianem , a lepsze samopoczucie nastepnego dnia to zecz normalna o ile jak mowie nie nakurwia sie go z grubej rury bo wtedy faktycznie czlowiek czuje sie bardzo hujowo
ja czesto po jednej czy dwuch dawkach nG (2-4g) potem czulem sie znacznie lepiej przez reszte dnia mam tak nawet teraz kiedy juz tak wesolo na mnie nie dziala i zadko sie "widujemy" , nastepnego dnia "po" spozyciu tez sie lepiej czuje...
edit:
przez to tak ostatnio sie zastanawialem czy nie brac czasem 1-2 dawek nG codziennie albo co drugi dzien, bo roznica w samopoczuciu potem jest bardzo znaczna nawet jak pisalem powyzej na nastepny dzien czuje sie bardzo dobrze psychicznie, pozytywnie nastawiony , wesoly z checia do dzialania...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
angrybrads1 pisze:po miedzy
angrybrads1 pisze:hujowo
angrybrads1 pisze:choc raz
angrybrads1 pisze:przezemnie
angrybrads1 pisze:horagiewo
angrybrads1 pisze:zecz
angrybrads1 pisze:dwuch
Ten angrybrads to musi być ambasador bardzo dalekiego państwa
I co mu kurwa chodzi z tą "chorągiewą"? Oprócz Prato, do mnie też wyleciał z tym tekstem, a ja przecież zawsze miałem go za idiote...
Co do tematu. Jeżeli ktoś zaczyna dopiero przygode z gblem, może jechać bardzo długo na 8ml bez problemu ze snem i uzaleznieniem. Po czasie trzeba jednak zejść na 6ml. Jeżeli natomiast pije się 1-2 razy w tyg. to można zwiększyć dawkowanie nawet do kilkunastu ml i też normalnie się śpi.
Ostatnio zauważyłem, że połączenie gbla z małymi(!) dawkami alkoholu daje mi stany porównywalne z pierwszymi polewkami.
W ostatnich tygodniach zauważyłem też, że świetne rezultaty (euforia) po przerwie od giebla bardzo szybko mijają. Po 2-3 dniach jest już znacznie słabiej.
natrafilem tez na ciekawa sprawe, bawilem sie troche apapem noc a dokladniej difenhydramina zawarta w tym preparacie i difenhydramina dziala do zludzenia podobnie w kwestii uspokojenia jak jeden z profili GBL/ng , powolne glebokie oddychanie , taki typowy cilaut i spokoj i te typowe gblowe tracenie "impulsow" w dloniach jak sie z GBL/ng mocno przesadzilo ze siedzisz cos pijesz i nagle dlon ze szklanka ci opada i takie szarpniecie zeby nie upuscic szklanki ze ogolnie nie nodujesz ale czujesz ze tracisz napiecie miesniowe jezeli sie zbyt rozluznisz , jest tez poprawa nastroju i lekkie problemy z pamiecia cos wlasnie ala GBL/alko, oczywiscie jezeli wezmie sie wiecej difenhydraminy lub polaczy jeden apap noc z piwem czy srednia dawka GBL/ng , wychodzi wiec ze GBL/ng ma jeden z profili dzialajacych podobnie do difenhydraminy a dokladniej blokuje histamine, a w moim przypadku blokowal histamine, bo kiedy GBL/ng tak na mnie dzialalo to byla jeszcze ta magia i ta euforia i naenergetyzowanie, kiedy to zniklo, znikly tez wlasnie przy GBL/ng te szarpniecia jak troche przesadzilem z dawka i inne efekty blokowania histaminy....
z badan medycznych tez wynika ze GBL/ng blokuje histamine, nie wiem jak jest tego mechanizm byc moze dzialanie receptora GHB czyli wyrzut glutaminy i dopamin powodowalo przyblokowanie histaminy, kiedy dzialanie GBL/ng na receptory GHB znacznie oslablo i znikla ta "magia", histamina przestala byc tak blokowana i byc moze teraz stad te rozne komplikacje z wyrzutem histaminy i zabawy antyhistaminami to taka moja luzna mysl i teoria :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.