Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Pije juz od roku i nie ma problemu z odstawka , tak jak napisali wyzej jak ktos ma predyspozycje do uzaleznien to niech sie trzyma od tego z daleka.
3k1m pisze:Swoja droga to ma ktos informacje jak gbl wplywa na cere?
@thirteen - somatotropina wydzielana jest TYLKO jeżeli pacjent prześpi fazę (były badania na pubmed - sam byłem bardzo zainteresowany jak zobaczyłem jak to potrafi być efektywne, mając na względzie jakość "GH" latającego na rynku).
GH wydzielane jest w peaku 2 godzinnym (tak jak naturalnie), przerastającym normalną nocną syntezę (natural: przec. peak 17ug/l, GHB: 35-40ug/l), sumarycznie po scałkowaniu wykresów są to wartości ~400ug natural oraz ~800 GHB(3g), przy czym poziom IGF-1 się nie zmienia (pewnie po dodaniu T3, insy i T uległoby to zmianie). W czasie takiego snu wywala prolaktynę w podobnej dynamice co GH nawet 2 razy wyżej niż naturalnie podczas snu, wydzielanie kortyzolu jest w przybliżeniu takie samo, z tą różnicą, że podczas szczytu wydzielania GH na GHB da się zaobserwować 3 godzinny wyrzut kortyzolu zwiększony o 400%wz. snu naturalnego, ale po scałkowaniu obu wykresów, sumaryczna produkcja jest zbliżona.
Tak nawiasem - twój podpis brzmi jak reklama DMT
Przeniesiono do wątku ogólnego.
| 13 |
Nawiasem - dzięki :-p
Przeniesiono do wątku ogólnego.
| 13 |
Poza tym - sumarycznie - dobowo tego kortyzolu wychodzi niewiele więcej, za to somy jest czarno na białym 100% więcej.
Po ostatnie - pamiętaj, że jakiekolwiek nadużywanie substancji psychoaktywnych nie pomaga w zachowaniu formy, zdrowia i urody.
Przeniesiono
| 13 |
kapitanxsova wazna zasada jest... miec jakies zasady w polewaniu :D np. polecany przezemnie dzienniczek i zapisywanie kontrolowanie polewania z odgornym limitem dniowym, dobrze tez tak jak mowisz np. polewam tylko po pracy lub polewam tylko w pracy czy polewam tylko w weekendy mozna tez polewam od czasu do czasu 1-2 dawki jak mam bardzo hujowy nastroj czy nawet poleje dopiero jak zrobie to i to i tamto... czy jak co po niektorzy tu maja polewam tylko do 18:00... wazne to MIEC JAKIEKOLWIEK ZASADY W POLEWANIU !!!
Para... na ciebie to akurat zlewam zaklamana horagiewo i sie nie odniose...
3k1m oczywiscie jak ktos nakurwia gbla jak wode z kranu czy miesza z czym ma pod reka chodzi o srodki psychoaktywne to sie czuje hujowo na zejsciu, ja przy normalnym polewaniu z glowa czulem sie nie raz znacznie lepiej kiedy GBL zaczynal puszczac i dostawalem czystego kopa dopaminowego nooo moze z glutaminianem , a lepsze samopoczucie nastepnego dnia to zecz normalna o ile jak mowie nie nakurwia sie go z grubej rury bo wtedy faktycznie czlowiek czuje sie bardzo hujowo
ja czesto po jednej czy dwuch dawkach nG (2-4g) potem czulem sie znacznie lepiej przez reszte dnia mam tak nawet teraz kiedy juz tak wesolo na mnie nie dziala i zadko sie "widujemy" , nastepnego dnia "po" spozyciu tez sie lepiej czuje...
edit:
przez to tak ostatnio sie zastanawialem czy nie brac czasem 1-2 dawek nG codziennie albo co drugi dzien, bo roznica w samopoczuciu potem jest bardzo znaczna nawet jak pisalem powyzej na nastepny dzien czuje sie bardzo dobrze psychicznie, pozytywnie nastawiony , wesoly z checia do dzialania...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
angrybrads1 pisze:po miedzy
angrybrads1 pisze:hujowo
angrybrads1 pisze:choc raz
angrybrads1 pisze:przezemnie
angrybrads1 pisze:horagiewo
angrybrads1 pisze:zecz
angrybrads1 pisze:dwuch
Ten angrybrads to musi być ambasador bardzo dalekiego państwa
I co mu kurwa chodzi z tą "chorągiewą"? Oprócz Prato, do mnie też wyleciał z tym tekstem, a ja przecież zawsze miałem go za idiote...
Co do tematu. Jeżeli ktoś zaczyna dopiero przygode z gblem, może jechać bardzo długo na 8ml bez problemu ze snem i uzaleznieniem. Po czasie trzeba jednak zejść na 6ml. Jeżeli natomiast pije się 1-2 razy w tyg. to można zwiększyć dawkowanie nawet do kilkunastu ml i też normalnie się śpi.
Ostatnio zauważyłem, że połączenie gbla z małymi(!) dawkami alkoholu daje mi stany porównywalne z pierwszymi polewkami.
W ostatnich tygodniach zauważyłem też, że świetne rezultaty (euforia) po przerwie od giebla bardzo szybko mijają. Po 2-3 dniach jest już znacznie słabiej.
natrafilem tez na ciekawa sprawe, bawilem sie troche apapem noc a dokladniej difenhydramina zawarta w tym preparacie i difenhydramina dziala do zludzenia podobnie w kwestii uspokojenia jak jeden z profili GBL/ng , powolne glebokie oddychanie , taki typowy cilaut i spokoj i te typowe gblowe tracenie "impulsow" w dloniach jak sie z GBL/ng mocno przesadzilo ze siedzisz cos pijesz i nagle dlon ze szklanka ci opada i takie szarpniecie zeby nie upuscic szklanki ze ogolnie nie nodujesz ale czujesz ze tracisz napiecie miesniowe jezeli sie zbyt rozluznisz , jest tez poprawa nastroju i lekkie problemy z pamiecia cos wlasnie ala GBL/alko, oczywiscie jezeli wezmie sie wiecej difenhydraminy lub polaczy jeden apap noc z piwem czy srednia dawka GBL/ng , wychodzi wiec ze GBL/ng ma jeden z profili dzialajacych podobnie do difenhydraminy a dokladniej blokuje histamine, a w moim przypadku blokowal histamine, bo kiedy GBL/ng tak na mnie dzialalo to byla jeszcze ta magia i ta euforia i naenergetyzowanie, kiedy to zniklo, znikly tez wlasnie przy GBL/ng te szarpniecia jak troche przesadzilem z dawka i inne efekty blokowania histaminy....
z badan medycznych tez wynika ze GBL/ng blokuje histamine, nie wiem jak jest tego mechanizm byc moze dzialanie receptora GHB czyli wyrzut glutaminy i dopamin powodowalo przyblokowanie histaminy, kiedy dzialanie GBL/ng na receptory GHB znacznie oslablo i znikla ta "magia", histamina przestala byc tak blokowana i byc moze teraz stad te rozne komplikacje z wyrzutem histaminy i zabawy antyhistaminami to taka moja luzna mysl i teoria :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.