Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 952 / 3 / 0
nie znalazlem zadnego info w necie na temat tego leku wiec mysle ze moga byc problemy zeby to dostac w aptece a ile sztuk tam jest 30? bo lorafen 2,5 mg smiesznie na mnie dziala niby ok ale jeden klon wydaje sie juz bardziej odczuwalny to wole dolozyc 5zl i poczuc sie normalnie :) zreszta lorafen odczuwalem po zjedzeniu moze 12,5 mg + jakis klon i piwo moze alprazolam bedzie silniejszy po dokladnym przestudiowaniu benzo wyczytalem ze tylko on sila doruwnuje klonom
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 597 / 2 / 0
Alprazolam będzie najsilniejszy. Jaki jest najtańszy lek z alprą nie wiem, najlepszy jest natomiast Xanax moim i nie tylko zdaniem. Dlaczego tak jest - nie wiem. Substancja niby ta sama. :) W aptece dostaniesz to bez problemu, apteki mają alpre na stanie. Ale bez recepty nie próbuj nawet raczej, sam próbowałem dłuższy czas. Cięte pizdy na tą alpre potwornie, nic tylko Ci rzucają tekstem że to niezwykle silny lek objęty bardzo ścisłą kontrolą. I uważaj z alprą, ciężko to gówno odstawić. :)

PS. http://www.youtube.com/watch?v=SmtR4jPXmwc
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 115 / 1 / 0
Czy 3x opakowania zomirenu 1mg jeali to od lekarza to bez prpblemu przejdzie na jednej recce??

Pytanko jedno, czy sa wersje doat na ogol w aptekach alpry 2mg i ile tabletek i jaka nazwa. Szybkpo prpsba bo musze wiedzoec a mi sie koncza.
  • 742 / 12 / 0
3 Paki na jednej bibule lajtowo, a co do alpry 2 mg jest Zomiren 2mg SR.
  • 952 / 3 / 0
panowie bez jaj ja na jednej kartce bede mial wypisane najmniej 4 paki pytalem tylko jaki najtanszy odpowiednik bo ostatni raz jadlem rok temu srednio mnie krecilo wole klony i lorki ale chcialem stestowac :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1188 / 5 / 0
Z małą tolerancją zacząć od 0,5 mg alprazolamu, czy za dużo? Do kodeiny muszę spróbować.
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
0,5 mg styknie, nawet trochę silniejsza alpra jest od klona, więc na początek lepiej sprawdzić mniejszą dawkę, tylko koniecznie przy jakiejś stresującej sytuacji, bo jak klona się je to czuć, że są rozluźnione mięśnie, myśli takie przytłumione i ogólnie ma się świadomość o jego działaniu, natomiast przy alprze nie czuć, że się coś wzięło - przynajmniej ja tak mam.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1188 / 5 / 0
Byle bym tym razem wszystko pamiętała i niczego nie zgubiła jak było przy pierwszym razie z klonami. :(
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Generyki alpry to tylkonafobam dobry treszta slabab w chuj
  • 1188 / 5 / 0
Przecież we wszystkich jest ta sama substancja, dużej różnicy nie może być, tylko w wypełniaczach, może szybciej lub wolniej działać, zależy jak się szybko wchłania.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.