The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
24 marca 2021ledzeppelin2 pisze: Żeby "zdechł" naprawdę za te kłamstwa...
24 marca 2021Siwajestsiwa pisze:Jak dla mnie to jest to szok, te dzieci piszą wszystko na forum w internecie.....24 marca 2021ledzeppelin2 pisze: Żeby "zdechł" naprawdę za te kłamstwa...
Ach, gdyby parę osób faktycznie upozorowalo tylko swoją śmierć... Nie pogniewalbym się. Za to niektórych zyjacych bym skrzyczał za robienie cyrkow i szopek
"Rutyna to rzecz zgubna "
24 marca 2021Klamm pisze: Podobno ze swojej śmierci nie powinno się żartować, bo j.w. Tak ludowe porzekadło głosi.Spoiler:
Poznałem to na sobie. W 2016 roku upozorowałem swoją śmierć, we wrześniu, dla jaj.
A w grudniu bym się prawie przekręcił, nieświadomie, o czym nawet nie myślałem że mnie to spotka.
Cudem chyba z tego oiomu wyszedłem cały i zdrowy, spod kosy Kostuchy. (Duszę jednak zabiła).
25 marca 2021wildwolf pisze:A czego się spodziewać po ćpunach na forum dla ćpunów, jak teraz już w gimbazie ćpają.24 marca 2021Siwajestsiwa pisze:Jak dla mnie to jest to szok, te dzieci piszą wszystko na forum w internecie.....24 marca 2021ledzeppelin2 pisze: Żeby "zdechł" naprawdę za te kłamstwa...
15 marca 2021Sawant pisze: EjFinn to Patryk?
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
edit: albo zbierala na "uzywke" jak to sama ujela, nie pamietam czy dala dwa posty ale cos mi sie kojarzy ze byl taki z wiencem x dni temu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.