The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
24 marca 2021ledzeppelin2 pisze: Żeby "zdechł" naprawdę za te kłamstwa...
24 marca 2021Siwajestsiwa pisze:Jak dla mnie to jest to szok, te dzieci piszą wszystko na forum w internecie.....24 marca 2021ledzeppelin2 pisze: Żeby "zdechł" naprawdę za te kłamstwa...
Ach, gdyby parę osób faktycznie upozorowalo tylko swoją śmierć... Nie pogniewalbym się. Za to niektórych zyjacych bym skrzyczał za robienie cyrkow i szopek
"Rutyna to rzecz zgubna "
24 marca 2021Klamm pisze: Podobno ze swojej śmierci nie powinno się żartować, bo j.w. Tak ludowe porzekadło głosi.Spoiler:
Poznałem to na sobie. W 2016 roku upozorowałem swoją śmierć, we wrześniu, dla jaj.
A w grudniu bym się prawie przekręcił, nieświadomie, o czym nawet nie myślałem że mnie to spotka.
Cudem chyba z tego oiomu wyszedłem cały i zdrowy, spod kosy Kostuchy. (Duszę jednak zabiła).
25 marca 2021wildwolf pisze:A czego się spodziewać po ćpunach na forum dla ćpunów, jak teraz już w gimbazie ćpają.24 marca 2021Siwajestsiwa pisze:Jak dla mnie to jest to szok, te dzieci piszą wszystko na forum w internecie.....24 marca 2021ledzeppelin2 pisze: Żeby "zdechł" naprawdę za te kłamstwa...
15 marca 2021Sawant pisze: EjFinn to Patryk?
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
edit: albo zbierala na "uzywke" jak to sama ujela, nie pamietam czy dala dwa posty ale cos mi sie kojarzy ze byl taki z wiencem x dni temu
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.