Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1709 / 11 / 0
eso pisze:
co do afobamu to ja nawet nie widzialem w sloiczku, zawsze dostaje w pudelku, zarowno jedynki jak i polowki.
Gdzieś miałem puste, jak znajde to wrzuce zdjęcie bo na duckduckgo znaleźć nie mogę.
  • 580 / 4 / 0
wytłumaczcie mi, jeśli łaska, jak mam rozumieć wspomniane "wytwory wyobraźni", które zadziwiają? Nigdy nie jadłem nałogowo alpry, nie mam pojęcia jak rozumieć to hasło.
  • 170 / 1 / 0
Nie wiem gdzie była wzmianka o tych "wytworach wyobraźni", ale jedyne co mi przychodzi na myśl to typowe dla benzo robienie rzeczy, o których na trzeźwo by się nawet nie pomyślało. Chociaż w moim przypadku po samej alprze raczej o to trudno. Co innego po miksie z alko.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Który z odpowiedników teraz jest najleprzy bo różnie z nimi próbowałem 4, alprax w plastikowym słoiku taniutki ale chujowy dałem chyba ostatnio 19zł krztałt i podziałka identyczna jak clony, zomiren też lipny, afobam i xanax drogie i też musze zjeść z 5-6mg, lekarz nie chce mi dać po 3latach wpierdalania tej jebanej alpry czegoś innego, co powiedzieć żeby dał coś mocniejszego, moze jakieś egzotyczne nazwy czegoś lepszego znacie?
Najchętniej bym chciał diazepam, jak się żalić na fobie i bezsenność, może mówić coś o jakiejś lekkiej padace i napięciu nie do wytrzymania, macie jakieś stałe teksty? pls
  • 3523 / 52 / 0
Pocisk pisze:
Który z odpowiedników teraz jest najleprzy bo różnie z nimi próbowałem 4, alprax w plastikowym słoiku taniutki ale chujowy dałem chyba ostatnio 19zł krztałt i podziałka identyczna jak clony, zomiren też lipny, afobam i xanax drogie i też musze zjeść z 5-6mg, lekarz nie chce mi dać po 3latach wpierdalania tej jebanej alpry czegoś innego, co powiedzieć żeby dał coś mocniejszego, moze jakieś egzotyczne nazwy czegoś lepszego znacie?
Najchętniej bym chciał diazepam, jak się żalić na fobie i bezsenność, może mówić coś o jakiejś lekkiej padace i napięciu nie do wytrzymania, macie jakieś stałe teksty? pls
wszystkie odpowiedniki powinny działać tak samo a jeśli chcesz dostać akurat diazepam to mów standardowo, że masz lęki a od starej dostałeś relanium i Ci pomogło
  • 606 / 8 / 0
Pocisk pisze:

Co Ty dajesz człowieku? :-D

Z tego co piszesz masz niezłą tolerkę, bierzesz rzekomo 3 lata i nadal twierdzisz że generyk ma znaczenie? Owszem, mówi się że tak jest, ale nie ma to związku z inną substancją w leku, tylko z wolnym-szybkim rozpuszczaniem się masy tabletkowej. Takie wkręty sprawiają że ludzie wierzą w takie "zapewnienia"
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 28 / / 0
dostalem bazowa dawke od lekarza 0,25mg Xanaxu rano i drugie wieczorem. zupelnie nie czuje dzialania - czy moze na to miec wplyw fakt, ze mam mocna glowe (alkohol)? boje sie przyjac wiecej zeby nie belkotac w pracy, etc.
  • 1358 / 23 / 0
Na jaką przypadłość masz przepisany xanax? Jeżeli przy 0,25 mg nie działa przeciwlękowo, to weź połówkę i sprawdź jak będziesz się czuł - nie powinieneś bełkotać, tylko będziesz uspokojony bardziej, a stresy powinny znacznie się zmniejszyć ;) Działanie alprazolamu jest ciężkie do zauważenia, jeżeli bierzemy go w domu. Taki np. klonazepam rozluźnia mięśnie i siada bardziej na psychikę, czuć, że się coś wzięło, natomiast przy podobnych dawkach alpry nigdy nie miałem takiego wrażenia.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 952 / 3 / 0
jaki jest najtanszy lek z alpra?? jaki najbardziej sie oplaca kupic, bo jak sprawdzam ceny na oficjalnych stronach czesto sie roznia, jesli chodzi o apteki, czy kupie go w podobnej cenie jak jakis larafen czy cos czyli okolo 15-18 zl :D ?? i po ile tabletek to ma bo sprawdzam oplacalnosc :D a nie jadlem afobamu z rok juz :D jest moze jakis alprox nie sr najlepiej 2mg 100 tabsow :D? bo wqrwia mnie lorafen tak jakby przestal dzialac :-D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 606 / 8 / 0
alpragen 18-19 za 1mg
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.