przez inkecje w pachwinową często trafiam na nerw i napierdala poza tym "ucieka"
a zyly powierzchniowe na ramionach chcialbym oszczedzic bo za ostro je traktowalem w przeszlosci
pytanie czysto teoretyczne
W szyję przecież normalnie grzejniki takie ze stażem walą jak im się pokończą możliwości. Zawsze jak już o tym od wielkiego dzwonu piszę przypomina mi się film Cezarego Ciszewskiego :)
@Drzewo - zrobisz jak zechcesz, ale tam po girach biegną sobie poważne nerwy (np. kulszowy) - wbicie w to prowadzi do trwałego kalectwa w najgorszym wypadku już pomijając "wrażenia" (dlatego piguły sadzą im'ki w górną, zewnętrzną ćwiartkę pośladka a nie gdzie popadnie)
Parathormon pisze:W tętnice bić trudno bo one biegną sobie głęboko. Jak kto bije dragi w jakieś naczynie to z pewnością bije w żyłę; ten temat tak btw. jest świetnym rezerwuarem dla rozwoju urban legends.
W medycynie chyba są takie sytuacje gdzie lekarz musi właśnie wkłuć się w tętnice, choć nic mi nie przychodzi do głowy (nawet porty naczyniowe zakładane są w żyłach)
Przy tym otwieranie pachwiny to pikuś.
Powstaja rany ktore nie chca sie goic... CO robic czym to leczyc pomocy
przeniesiono do odpowiedniego wątku
Parathormon pisze:No jak już ktoś się na tym zna to fizycznie jest to przecież wykonalne :).
W medycynie chyba są takie sytuacje gdzie lekarz musi właśnie wkłuć się w tętnice, choć nic mi nie przychodzi do głowy (nawet porty naczyniowe zakładane są w żyłach)
na toksykologiach pobierają krew z tętnicy udowej raz bylem przyotmny to widzialem jak wbija 0.8 igle i pompka napelnia sie samoczynnie praktycznie
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
wojo1977 pisze:Stukam The Kata czesto zdarza mi sie podac go poza kanal i wtedy zaczyna sie koszmar...
Powstaja rany ktore nie chca sie goic... CO robic czym to leczyc pomocy
przeniesiono do odpowiedniego wątku
lecz przyczyny a nie skutki... pytasz czym leczyć te rany zamiast zrobić tak by ich nie było ._. człowieku...
White_Power pisze:Czy zjebane i.v może wywołać infekcje dziąsła ? napierdala mnie po jednej stronie i spuchło co widać na ryju
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.