Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Jeszcze trochę, i obejmiesz mecenat nad stowarzyszeniem ćpuńskich malarzy :-D Gdy wchodzę tu od czasu do czasu, to jestem pod dużym wrażeniem niektórych prac.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
[ external image ]
[ external image ]
IMO bardzo chujowe, nie podoba mi sie, ale tez nie wyrzuce. Dopiero teraz widze, ze na drugim kolo nie jest kolem.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 325 / 1 / 0
mi się podoba. fajnie błyszczy skóra, pewnie dlatego że postać wychodzi z cytryny i cała się klei
  • 69 / / 0
Ostatnio zmieniony 09 maja 2013 przez martwa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 733 / 2 / 0
@up Ejjjj, zajebiste! Chodziłaś do jakiejś szkoły plastycznej? Masz jeszcze jakieś prace? Jak masz to wrzucaj! Bo to jest świetne, bardzo mi się podoba :)
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
ucze sie od tego roku. takto sama po prostu malowalam. mam mnostwo prac. ale mam opory przed wpuszczaniem ich w internet

:)
  • 733 / 2 / 0
To się ich pozbądź! I dawaj :D
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
[ external image ]

chodzi o to, 3/4 to autoportrety, a ja nie lubie zostawiac swojej zdeformowanej twarzy samopas
  • 733 / 2 / 0
No coooś Ty, to właśnie może być najsuper! ;)
A ta twoja praca - jeśli mam być szczera - podoba mi się mniej niż tamta poprzednia. Tamta miała takie fajne, jasne kolory. Ta jest taka ciemniejsza, bardziej ponura, straszna. A ja średnio lubię takie klimaty. Np nie podobają mi się prace Beksińskiego - oczywiście, są świetne, ale przerażają mnie i dlatego tak. Ale niebo fajnie Ci wyszło, to miał być świt? Bo tak wygląda :)
Ogólnie najbardziej lubię postaci, rysować i oglądać narysowane/namalowane przez kogoś.
  • 69 / / 0
ja tez najbardziej lubie ludzi ale wlasna twarz to cos czym ciezko mi sie dzielic. poza tym moje obrazy sa bardzo niespojne. rozne. nie mam w sumie jednego stylu. ale wlasnie najbardziej lubie jak jest upiornie i niespokojnie.
dziekuje za opinie :)
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.