Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 13 / 0
Myślę, że spokojnie, ale prędzej czy później wjebiesz się fizycznie skoro już planujesz coś takiego, to znaczy, że jesteś wjebany psychicznie a to naturalna kolej rzeczy xd
  • 614 / 113 / 0
po chuj walic sniffem benzo?
:tabletki:
  • 449 / 67 / 0
01 lipca 202121Ch0sen37 pisze:
Myślę, że spokojnie, ale prędzej czy później wjebiesz się fizycznie skoro już planujesz coś takiego, to znaczy, że jesteś wjebany psychicznie a to naturalna kolej rzeczy xd
niee byczku, nie jestem, ja jestem opiowrakiem, ale dawno benzo nie jadlem wiec sobie kupilem
  • 51 / 6 / 0
Coraz rzadziej mi się zdarza benzić ale wrzuciłem sobie przed paroma chwilami 20mg znanego tutaj ze słabej mocy klorazepanu na wieczorny czilaucik. Delikatne działanie odprężające wyczuwalne dla nerwusów tym bardziej.
  • 199 / 13 / 0
Ja pamiętam moje pierwsze benzo to z grubej rury - Flubromazepam, bo jeszcze nie byłem wtedy tak biegły w ogarnianiu rp. Miałem korki z matmy, a przeczytałem, że ładuje się 3h, to mniej więcej w połowie zażyłem bezwstydnie 6mg. Ledwo doszedłem do domu. %-D
  • 1945 / 316 / 0
W końcu mi wczoraj Alprazolamum wpadło w dawce 1 mg po przerwie od benzo. 300 pregabaliny + 2 mg alprazolamu i obowiązki zawodowe powinny zlecieć szybko efektywnie i z przyjemnością. I w kilka godzin, w godzinach 10-15 max.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 614 / 113 / 0
nie wiem co wy z tą pregabaliną, ja probowalem gramy wpierdalac i nic, w uszach lekko piszczy
:tabletki:
  • 1945 / 316 / 0
No i tyle mi z tej alpry zostało. Paka jedynek poszła w 3 dni lol. Dobrze że przysługuje mi tylko 1 op/miesiąc bo inaczej byłoby za mocno.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1878 / 195 / 0
Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony

Długi czas leciałem na 0.5mg klona, potem trochę na 5mg diazepamu. Dzisiaj zapodane 2mg miętowego krzyżyka zaowocowało mocnym rozluźnieniem psychicznym jak i fizycznym. Coś, czego ta dawka nie dawała mi już od dawna. Nawet pojawiła się przyjemna senność i lekkie "noddy" siedząc bez ruchu

Dobra zmiana
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 358 / 73 / 0
Wleciało dzisiaj 12mg kloniaka, na razie się rozpuszcza miętowy skurwysynek. A ja mam pytanie co do tego smaku miętowego, ja jak ładuję i gryzę w drobny mak, potrzymam chwilę w buzi to nie czuję miętowego smaku, dopiero po połknięciu na języku i w przełyku. Brałam TZF
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.