Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Biale plamki pare min po iniekcji? Wygladem przypomina blizny po oparzeniach.
  • 570 / 8 / 0
protech33 strzelales ten glikol juz? jak wrazenia?

ktos z towarzystwa strzelal rozwtory w glikolu solo (1-2ml)? czy trzeba je rozcieczyc wodą / etanolem by dodac inny zwiazek do pompki ?

etylofenidatu nie polecam i.m z teog co widzę jak odrobina doda sie pod skórę siniak jest przeokrutny zielno bordowy pali skruwysyn wszystko w okolo

lpeije waporyzowac ten miodowy smakczek i zapach %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 330 / 1 / 0
Nie jeszcze.

Po etanolu o tak jka by ci ktos lekko misien obil. Ale trzeba brac pod uwage, ze eti sie chujowo, mega chujowow rozpuscza w etanolu.

Glikol (0,8 wymagana) jest jeszcze gestszy od etanolu (0,6 dawala rade), wiec sie troche cykam. Naraize mam jeszcze po vendorze rozorbione 2mg/1ml. Jak sam bede robil to wtedy z maksymalnym stezeniem (ile sie da najlepiej to 20mg/1ml, ale nie wiem czu ujdzie).

Pojezykowo wchodzi szybicje 1ml niz domiesniowo.

Zobaczymy.
  • 570 / 8 / 0
fakycznie odciaganie glikolu igla 0.6 idize oporowo zostaje 0.8 co to dla mnie boje sie ze jak zajebie w pachiwnowy nerw 0.8 to sie zesikam ale odpwiednie macanko
i pytanie do fachowcow
dajmy na to zrobie z paki kataru 6-7ml metkata dociagne do tego 1ml gilokuz benzo wymiesza sie ' zajdzie reakcja? i czy bede mogl wtedy użyc ciezszej igly bo przy tych 0.8 to tlok jakos idzie w 1-5sekund i jest gotowy %-D

chociarz igla 1.2 w grube zyly tez daje rade wtryska jak w dziwke i lekki odicag bez oporu i mozna wpuszczac hehe
Warszawski Cpun pisze:
  • 1521 / 73 / 0
Glikol nie jest zadnym olejem, jest alkoholem jakimstam wielowodorowym czy cos.
Nie lepiej wam etizolam rozpuscic w malej ilosci etanolu a potem rozcienczyc sola fizjologiczna? DO IM koniecznie filtry strzykawkowe, we francji robia takie dla cpunow, z certyfikatem, polecam.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1293 / 20 / 0
oj będzie pełno amputacji, skamlenia, piszczenia, płaczu i wizyt w szpitalu
napierdalanie etizolamu, etylofenidatu i chuj wie czego i.m
no ciekawe
oprócz MXE nie mam zamiaru niczego z RC brać domięśniowo bo jest to NIESPRAWDZONE dobrze, zwłaszcza jeśli nie mamy filtrów odpowiednich o których mówi Satif
mięśnie to nie kable że można prawie każdy syf zajebać i nic większego się nie stanie
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 8 / 0
zasanawia mnie sprawa injekcji w szyje tam są same tetnice czy zyly tez? mozna w pierwszą lepszą wbijac stimy?
Warszawski Cpun pisze:
  • 708 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azuzu Pazuzu »
herę tak cpali ale nie słyszałem o stimach. Myślę że mało kto próbował takich akcji
  • 570 / 8 / 0
bo w stopy nie ma wjazdu i lipa
Warszawski Cpun pisze:
  • 1521 / 73 / 0
Tętnice są głębiej, tuż pod skórą żyły, niektórzy walili w czoło xD
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.