Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 327 / 68 / 0
opio zgodzę się, ale tramadol więcej mi wyrządził szkód niż pożytku, tramadol to specficzne opio, ciężko przestać brać małe dawki i przez krótki okres, jak zaczniesz to lecisz i elo. Opio i SNRI w jednym, jebać to gówno. A najgorsze ,że przez to ,że jest aktywizujący łatwo być funkcjonującym ćpunem, koleżanka pokazała wyżej jak szybko i łatwo zajebać kosmiczną dawkę :) dla mnie 2g dziennie to były normy w pewnym momencie. Po niczym w życiu nie straciłem kontroli jak po tym a brałem dużo silnie uzależniających rzeczy w życiu. Morfine czy oksy potrafiłem kontrolować i nie wpierdalać się w ciąg, tramadol jem aż wpierdole wszystko co mam. A z reguły jak mam to za dużo hehe
czas zwolnić
  • 549 / 179 / 0
Hehe no ja jak ostatnio poleciałam w ciągu na Tramalu, gdzieś około dwutygodniowym, to jak mi się skończył, to poczułam... ulgę. I poprawę nastroju. Nie wiem co jest nie tak z moim łbem, ale od jakichś 3 lat tramal na mnie działa bardzo mocno depresyjnie psychicznie, często też dysforycznie, silnie otumaniająco i wkurwiająco-pobudzająco, jak ostatni raz wpadłam w ciąg na tym (czyt. kupiłam sobie pudełko retardów 50 x 200mg) to pamiętam to trochę jak z koszmaru. Niesamowite, żeby od czegoś, co na papierze jest SNRI, dostać wersji demo depresji :D Jedynie za pierwszymi razami to gówienko działało dobrze, a np. kodeina wciąż działa tak samo dobrze, jak za pierwszymi razami.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 327 / 68 / 0
No i ten wkurw tramalowy, o wszystko się kłóciłem z każdym, choćby o jakąś pierdołe
czas zwolnić
  • 265 / 100 / 0
@Up
O toto... jeden z powodów dla których nie widzę opcji brać tego cugiem every day. Zburzył bym wszystkie mosty a gdybym nie daj Bóg miał wladze - wywolalbym III wojnę światową.
  • 214 / 5 / 0
Ten wkurw mnie łapał na drugi dzień zwykle, ale był strasznie nienaturalny.

@porkchop
to ty mówiłeś, że bierzesz to co mniej więcej 3-4 dni? zjadłem 200 przedwczoraj i mam jeszcze 3x200mg ze sobą i dzisiaj już zdążyłem zjeść setkę i za godzinę dojem drugą połówkę. Wyciągnąłem się w końcu na siłownię (po 2 miesięcznej przerwie) wczoraj i tak mnie dzisiaj wszystko boli, że się złamałem. Oby chociaż to przeszło %-D. Teoretycznie 5 półtrwań (~48 godzin) i powinno być okej. No nic, zobaczę jak zadziała.
  • 265 / 100 / 0
@Up
U mnie to na fazie się to pojawia. Ostatnio to prawie zawsze. Ewidentnie szukam zaczepki, nie potrzebnie wdaje się w dyskusje, mamrotam pod nosem " niedyplomatyczne teksty ", wypominam sprawy z przeszłości...
... no poprostu łatwo mnie wqrwić. Napewno benzo by mi takie uboki wyeliminowało ale nie chce się wpierdolic jeszcze w to. Tym bardziej że trzymam się 400 mg a jedyne ( ze dwa , bez urwanego filmu)"podrygi" nóg i rąk miałem po syropie i napewno znacznie przekroczyłem 400 mg.

Co do tego Twojego treningu po 2 mies przerwy to w październiku miałem podobnie. Też 2 miechy bez siłki i nagle ( na T ofkoz ) 2 godz zapierdalanie. Jeszcze bicepsy, klata i brzuch były :-/. Nast dnia było jeszcze w miarę. Za to potem to doba masakry. Kto tego zaznał- ten wie ocb. To minie, nie bierz na to T.
  • 214 / 5 / 0
Mi wystarczą 3 tygodnie bez trenowania, żeby mieć zakwasy. Wiadomo, że poszło, żeby się porobić ale przy okazji mówiąc to niespecjalnie to pomogło. Szczerze na żaden ból mi jeszcze tramal nie pomógł %-D
  • 3406 / 535 / 0
Uwierzcie mi że wolałbym być wjebany w paloną heroinę niż w tramal...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 265 / 100 / 0
@Up
Współczuję, musisz być w T b. mocno wjebany.
Właśnie dlatego , przesadzasz. Nigdy bym nie zamienił 5 z 6 ost lat na T branym 3x na tydz na taki sam czas tym że zamiast T - H. ( ciekawe czy da się jakoś w miarę sensowny ekwiwalent dawek hery wyliczyć) .
Byłeś w palony hwl mocno wpierdolony ?
Ja uwielbiam na fazie ( ćpam to ofc, nie pierdole sam siebie) działać, wyjsc do ludzi , wyk że na T chłód mi nie straszny i z psem zima
-nasto kilometrowe wypady organizować. Na helu na bank by tego nie było. Nie po 6 l latach reg stosowania. A na pewno nie na rozsądnych dawkach .
No i jestem z tych co uważają że jeden huj którym otworem / droga aplikujesz . hera to hera, nieważne czy inj czy wapo . Gdybym po nią sięgnoł , nie jebalbym się że sreberkiem długo i zapodawalbym do krwiobiegu . Serio jest różnica w skali uzależnienia inh/wapo?

Te 5 z 6 lat to przesadzam. Super było że 3 lata. Ostatnie 7 mies na T to niestety wychodzą uboki ( psycha).

Dobrze ze T ma ten "pułap" dot dni i dawek że zwyczajnie robi nie z fazy upadlanie samego siebie za które na odstawce przychodzi odplakac gorzko ( a to i tak najmniejsza kara za srogi ciąg)

Wycięto ostatnie zdanie — Catch
  • 3406 / 535 / 0
Nie chcę mi się rozpisywać na fonie to tak po krótce biorę codziennie no na 400mg jest do przeżycia ale czasem ładuje 600-800 ale tak na dwa dni bo później już prawie w ogóle tramal na mnie nie działa.

Chodzi mi z tą heroiną że jest półsyntetykiem i nie ora tak organizmu jak wysokie dawki Tramalu.

A tramal nie dość że obsługuje receptory opioidowe to mega mocno wywala serotoninę i noradrenalinę.

Byłem na wielu szpitalnych detoksach i po obserwacji kolesie od hery to nawet nie mają tak zajechanego mózgu, na odstawce normalnie gadają, śmieją się, 3-4 dni a oni już ćwiczą jakieś pompki itd.

A po tym gównie jest wszystko na odwrót i zjebany stan ciągnie się i ciągnie...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.