Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
O toto... jeden z powodów dla których nie widzę opcji brać tego cugiem every day. Zburzył bym wszystkie mosty a gdybym nie daj Bóg miał wladze - wywolalbym III wojnę światową.
@porkchop
to ty mówiłeś, że bierzesz to co mniej więcej 3-4 dni? zjadłem 200 przedwczoraj i mam jeszcze 3x200mg ze sobą i dzisiaj już zdążyłem zjeść setkę i za godzinę dojem drugą połówkę. Wyciągnąłem się w końcu na siłownię (po 2 miesięcznej przerwie) wczoraj i tak mnie dzisiaj wszystko boli, że się złamałem. Oby chociaż to przeszło
U mnie to na fazie się to pojawia. Ostatnio to prawie zawsze. Ewidentnie szukam zaczepki, nie potrzebnie wdaje się w dyskusje, mamrotam pod nosem " niedyplomatyczne teksty ", wypominam sprawy z przeszłości...
... no poprostu łatwo mnie wqrwić. Napewno benzo by mi takie uboki wyeliminowało ale nie chce się wpierdolic jeszcze w to. Tym bardziej że trzymam się 400 mg a jedyne ( ze dwa , bez urwanego filmu)"podrygi" nóg i rąk miałem po syropie i napewno znacznie przekroczyłem 400 mg.
Co do tego Twojego treningu po 2 mies przerwy to w październiku miałem podobnie. Też 2 miechy bez siłki i nagle ( na T ofkoz ) 2 godz zapierdalanie. Jeszcze bicepsy, klata i brzuch były :-/. Nast dnia było jeszcze w miarę. Za to potem to doba masakry. Kto tego zaznał- ten wie ocb. To minie, nie bierz na to T.
Współczuję, musisz być w T b. mocno wjebany.
Właśnie dlatego , przesadzasz. Nigdy bym nie zamienił 5 z 6 ost lat na T branym 3x na tydz na taki sam czas tym że zamiast T - H. ( ciekawe czy da się jakoś w miarę sensowny ekwiwalent dawek hery wyliczyć) .
Byłeś w palony hwl mocno wpierdolony ?
Ja uwielbiam na fazie ( ćpam to ofc, nie pierdole sam siebie) działać, wyjsc do ludzi , wyk że na T chłód mi nie straszny i z psem zima
-nasto kilometrowe wypady organizować. Na helu na bank by tego nie było. Nie po 6 l latach reg stosowania. A na pewno nie na rozsądnych dawkach .
No i jestem z tych co uważają że jeden huj którym otworem / droga aplikujesz . hera to hera, nieważne czy inj czy wapo . Gdybym po nią sięgnoł , nie jebalbym się że sreberkiem długo i zapodawalbym do krwiobiegu . Serio jest różnica w skali uzależnienia inh/wapo?
Te 5 z 6 lat to przesadzam. Super było że 3 lata. Ostatnie 7 mies na T to niestety wychodzą uboki ( psycha).
Dobrze ze T ma ten "pułap" dot dni i dawek że zwyczajnie robi nie z fazy upadlanie samego siebie za które na odstawce przychodzi odplakac gorzko ( a to i tak najmniejsza kara za srogi ciąg)
Wycięto ostatnie zdanie — Catch
Chodzi mi z tą heroiną że jest półsyntetykiem i nie ora tak organizmu jak wysokie dawki Tramalu.
A tramal nie dość że obsługuje receptory opioidowe to mega mocno wywala serotoninę i noradrenalinę.
Byłem na wielu szpitalnych detoksach i po obserwacji kolesie od hery to nawet nie mają tak zajechanego mózgu, na odstawce normalnie gadają, śmieją się, 3-4 dni a oni już ćwiczą jakieś pompki itd.
A po tym gównie jest wszystko na odwrót i zjebany stan ciągnie się i ciągnie...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.