Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Nie widzę nic strasznego na zdjęciu.
Chyba, że to drzewo jest chore? Wygląda dziwnie.
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 2334 / 9 / 0
No, pikne Wawoj. :-D
:heart:
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 422 / 3 / 0
Typowe drzewo z objawami schizofreni.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 13 / 0
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 45 / 0
Wawoj strasznie lubie murale a czym to robisz (tzn jakimi farbami)?
  • 3732 / 45 / 0
Zawsze akrylami.

Scalotnik

[ external image ]
photoblog rozciaga obrazki, a nie jestem na ´swoim´ komputerze, edytne jesli bedzie sie dalo, bo mam jeszcze jedna prace, tylko skasowalo mi z tel.

mozna skleic.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 422 / 3 / 0
Dlaczemu ten pryszcz na czole wysunięty na prawo nie rzuca cienia?
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
Photoblog.pl jest obrzydliwy. nie myślałaś, żeby korzystać z czegoś innego? ps. podoba mi się to, co teraz pokazałaś. Tylko dodam, że w dłoni, w tych dwóch ładnie złożonych palcach, mógłby być fajek.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 158 / / 0
Photoblog to staroć trochę, jednak też go używam, sentyment mam.

Brakuje jej tam fajka albo lufy ; )
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 422 / 3 / 0
Chuja jej brakuje, niczego nie brakuje, gumeczką, kredeczką poprawcie.

To jej ciekawsza praca od chyba dawna, podług mnie. Żadnego realizmu oprócz pierwszoplanowego wizerunku, a Wam sie papieroski marzą. Jeszcze by te tło... inne dała. I te kolory.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2013 przez zWidzian, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.