ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Jasny pisze:
podpalacz pisze:
metylon + pFPP podbija m1 czy zmienia profil działania?
Chciałem dziś testować miks ale zrezygnowałem bo tolerka na pfpp za duża ;) Również jestem ciekaw opinii.
Napierdala się tysiąc razy w kółko i to samo, a wy- w chuj ogarnięci użytkownicy, zamiast wpisać w wyszukiwarkę to spamujecie i spamujecie.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 9 / 1 / 0
pomóżcie ! napiszcie mi czym złagodzić zejscie po metylonie bo tak fatalnie się nie czułem ani ja ani kumple jeszcze po zadnym specyfiku...wszyscy zwiecha totalna i brak snu 2 noce...idzie zwariowac...
  • 2129 / 29 / 0
Ktoś tu kiedyś wspominał, że metylon trzeba brać w odstępach tygodnia-dwóch. Na mnie działał brany dzień po dniu. Możliwe, że to z faktu, ze od kilku miesięcy nie brałem niczego(z dragów) co by oddziaływało na serotoninę. Jednie metylon dorzucany nie działa jak należy (wywołuje wówczas naspidowanie )

Wie ktoś jak ze szkodliwością metylonu w porównaniu do np. mefedronu ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 2775 / 39 / 0
Nie trzeba a należy. Dzień po dniu zadziała, to oczywiste. Jak mocno to już zależy od dawki przyjętej za pierwszym i drugim razem. Nie powiesz chyba, że wziąłeś tyle samo i zadziałało dokładnie z taką samą mocą i czasem jak za 1 razem?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 29 / 0
BrightestStar pisze:
że wziąłeś tyle samo i zadziałało dokładnie z taką samą mocą i czasem jak za 1 razem?
Mało tego. W piątek wziąłem 2 dawki (2x 250) a w sobotę po południu raz jedną- 250 i nawet miałem wrażenie, że działało mocniej. Jak pisałem jednak, nie brałem bardzo długo żadnych ketonów ani psychodelików więc może dlatego. Miałem spory zapas serotoniny. Tak sobie gdybam.
  • 6182 / 437 / 12
Owszem, działa z dnia na dzień, ale coraz słabiej. Branie co dwa tygodnie pozostawia jego moc niemal nienaruszoną na okres mierzony w latach.
  • 2775 / 39 / 0
Masz wagę? Może w piątek wziąłeś np 180mg a w sobotę 260. Takie pomyłki często się zdarzają i mnie również się przytrafiły mimo mojej 100% pewności w obliczaniu na oko i metodą "pół na pół" ;-)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 29 / 0
Odważał to kolega w pracy na wadze laboratoryjnej. Możliwe, że coś tam pokombinował :-)
  • 3129 / 26 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
BrightestStar pisze:
że wziąłeś tyle samo i zadziałało dokładnie z taką samą mocą i czasem jak za 1 razem?
Mało tego. W piątek wziąłem 2 dawki (2x 250) a w sobotę po południu raz jedną- 250 i nawet miałem wrażenie, że działało mocniej. Jak pisałem jednak, nie brałem bardzo długo żadnych ketonów ani psychodelików więc może dlatego. Miałem spory zapas serotoniny. Tak sobie gdybam.
Na mnie 180mg podziałało mocniej, niż 220+100mg 3 tygodnie później, sort ten sam, ważone na wadze. Tolerki nie było, ale moc działania m1 jest wysoce "losowa" ;)
High, how are you?
  • 6182 / 437 / 12
chusajn pisze:
Na mnie 180mg podziałało mocniej, niż 220+100mg 3 tygodnie później, sort ten sam, ważone na wadze. Tolerki nie było, ale moc działania m1 jest wysoce "losowa" ;)
Zapewne zależy to też od nastroju przed intoksykacją, wszak ten też regulowany jest ilością serotoniny między synapsami. Ale to taka luźna myśl.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.