Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / 8 / 0
Ale dawno fety nie jadłem. Ale wczoraj około godziny 10 rano wpadła koleżanka z sztuką furania, noto jeb po kresce, po nastepnej i po nastepnej. Kurwa do 5 rano nie spałem a o 6 sie obudziłem wypoczęty! Nie jadłem nic, wypaliłem 2 paczki szlugów, i wyjebałem litr mleka - moze to cos pomogło, o 7 kreska i fru do szkoly. Jutro mysle ze bedzie to samo, bo cos tam zostało. Kurwa w co ja sie pakuje %-D już przeżyłem 3 miesieczny ciag na mecie, to mi wystarczyło.. :-/
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Mój własny sposób na uniknięcie zjeba ;]
Nie dopuścić do zjeba %-D %-D %-D

A tak na serio jeśli wam aż tak zjeb przeszkadza i tak bardzo go nie lubicie to po co bierzecie?
Ja się przyzwyczaiłem i w sumie normalnie mogę funkcjonować na zjebach ^_^
Ja jestem nafurany tylko kutfa spóźniłem się jeden dzień :-/ ;]
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Co jest takiego fajnego w amfetaminie?? Brałem wiele razy na dyskach dobry towar 7 lat temu, jeden worek na 3 osoby i po kresce byłem tak rozjebany że szok. Oko z tej strony -którą dziurką od nosa wciągałem miałem masakrycznie rozjebane a drugie tylko troche. Dziwne nie?
Poza euforią i naspidowaniem nie czułem żadnej przyjemności. Musieliśmy jeszcze flaszkę wypić aby się bawić. Po dysce gdy wróciłem do domu to chujowo się czułem, było mi gorąco w głowe a w nogi zimno, śmierdziałem potem i miałem jakieś chujowe myśli. Doła, a na drugi dzień jeszcze byliśmy naspidowani bo gdy się spotkaliśmy to nikt w miejscu nie mógł ustać.
Najfajniejsza w tym wszystkim była wg mnie wzajemna sympatia do qmpli, przepraszaliśmy się za jakieś głupie kłutnie i czuliśmy dziwną więź -przyjaźń.
Lepsze wg mnie były w tym czasie pigóły, zwłaszcza Mitsubishi, jedna starczała na całą impre a nie to co teraz jesz 3-4 a ledwo działa :cool:
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wiem, że to podchodzi pod raczej wątek ogólny. Przemyslałem co nieco na końcach tripów grzybówych i też się zastanawiam jak można cieszyć się bombą po tym paskudnym syfie :nuts: Zrobiłem trochę tego syfu nosem, językiem i dziąsłami, a teraz już od dłuższego czasu nie ćpam tego skurwysynsta w ogóle. Owszem, parę razy dla hardcoru w pracy zjabełem, ale tak to nikm mnie nie namówi na to białe gówno. To jestr fajne do czasu, później są chore wkręty, problemy ze spaniem nawet po odstawieniu, ogólne zmulenie, żoładek i w ogóle samopoczucie. Chuj w to gówno.

A jak zmniejszyć zjazd? Najlepiej go nie mieć czyli nie wrzucać. Mozna leczyć zejście cytryną, muzyką, chillem bez zobowiązań, wolnym czasem, jogurtami, zimnym piwem i kontaktem z naturą - powaga. Bo w chujpwych czyli odwrotnych warunkach, pojawiają się jebana senność, niechcić, rozdrażnienie i nieciekawe refleksje.

Syf jak chÓj
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
pilleater te przemyślenia same przychodzą z wiekiem :-) widzę ze musisz tez mieć trochę po 20 :cheesy:

a jak zmniejszyć zjazd :

-trochę snu,witaminy,ostre zupki chińskie,spacer na Świerzym powietrzu tez pomaga ,przypalić blanta ,a w najgorszym przypadku przyjebać sobie w nos .
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
A mam do was pytanie co do zjeby (osobiscie to nawet jak szuralem po 0,5 g - wale zadko to zjad odczuwalem lekki). ALE! Co zrobic zeby na Zjebie wyglądać w miarę normalnie ? Bardzo prosze o udzielenie mi INFO.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
idź do kosmetyczki
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
i tak od kad pamietam zadko kiedy na hyperze byly udzielane odpowiedzi na temat. :#: No Ale niestety zaden z modow nic z tym nie zrobi....
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
ja bym to określiła tak - nigdy nie będziesz na zjeździe z fety wyglądał "normalnie". pocisz się, jesteś pobudzony - to normalne, raczej się tego nie da ominąć. zawsze możesz próbować robić dobrą minę do złej gry i starać się wyglądać wesoło i 'normalnie'. takie życie - ćpasz fetę to musisz ponieść konsekwencje dnia następnego (o ile nie masz przygotowanej kreski na rano, hehe). ja akurat należę do szczęśliwego grona osób, które nie przeżywają tak ciężko zjazdów, więc Tobie mogłabym tylko zaproponować witaminki, wodę, sok warzywny, trochę cytryny i powinno być ok. taki efekt placebo - masz świadomość, że jesz, pijesz coś zdrowego, to organizm też od razu stara się regenerować.
a tak w ogóle to po co się brać za tę amfetaminę?
hehehe.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jancio16 »
A ja wczoraj przyjebałem po miesięcznym detoksie polowke wieczorkiem i nie dość, że nie zasnąłem nawet na minute to dzisiaj caly dzien w lozku leze i ledwo zywy jestem, przynajmniej do szkoły nie poszedłem, ale jak tylko wstane to mi się słabo robi, rano jak poszedłem do klopa to wogóle straciłem kontakt z otoczeniem na chwile, ciemno przed oczami i nic nie słyszałem... Najgorszy zjazd w moim zyciu i to po polowce :/ >.< Nie cpam tego wiecej
Powiewa flaga, gdy wiatr się zerwie, a na tej fladze zieleń i czerwień
czerwień to oczy mocno spalone, a zieleń - trawsko drobno mielone ;))
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.