ODPOWIEDZ
  • 4920 / 858 / 0
Nie warto. Substancja to max 10% mocy MDMA, bardziej w stronę placebo niż fazy. Nie polecam do tego 60zł to kosztuję a dla mnie jest nie warte nawet 1zł.
  • 837 / 78 / 0
Od MDMA gorsze, ale nie mów, że to placebo, bo ta substancja w "normalnych" dawkach działa bardzo wyraźnie i długo. Może tolerka/wypłukanie z serotoniny/za mała dawka/ zdegradowany sort?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 4920 / 858 / 0
A może jestem przeżarty takimi zabawkami jak MDMA, mefedron , 3mmc , 4cmc,3cmc ? Zjadło się tego z kilogram...
  • 56 / 1 / 0
Może miks z jakimś dopaminowym związkiem? Próbował to ktoś z AMP albo od biedy z jakimś nepem/3cmc? Bezpiecznie w ogóle? Benzofurany potrafią zaskoczyć nieprzyjemnie...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.