Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 800 / 67 / 0
Niech ktoś mi powie, czy dobrze wygląda jeden z moich maluchów, chodzi mi o wzrost (34 dzień, reg, AK47xLR, podlane już 3 razy biohomusem, dwa razy asahi, reszta wygląda podobnie marnie):
[ external image ]
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 186 / 1 / 0
Nie panikuj, dobrze jest :) Planty po przesadzeniu na spota przestają rosnąć na jakiś krótki czas. Rozbudują trochę korzenie i wystrzelą w górę. Jeśli masz zacienionego spota, to możesz troszeczkę przyspieszyć ten proces, karczując zasłaniające światło gałęzie drzew czy inne rośliny. Widzę też, że mają strasznie mokro, a tak się składa, że konopie nie lubią jak jest za dużo wody.
Nie dochodzą PMki.
  • 800 / 67 / 0
A to akurat zdjęcie po podlaniu i spryskaniu :D
Powiedz mi tylko, jak nie panikować, jak widzę, że inni po 34 dniach mają piękne, rozrośnięte automaciki?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 202 / 1 / 0
Jak wyżej nie panikuj, moje na jednym spocie też są małe, co prawda większe niż Twoje, ale do pewnego momentu się bardzo ociągały. Winą był podmokły teren, który wyjątkowo w tym roku nie chciał schnąć i spowolnił im wzrost. Dla porównania na drugim spocie warunki o niebo lepsze i już krzakers ma prawie 50 cm, może i więcej, ostatni raz byłam tam tydzień temu ;)

Z automatami na outcie z deklarowanych dwóch miechów mogą zrobić się 3 i więcej. Aktualna pogoda pozostawia wiele do życzenia, ale w końcu musi przyjść wakacyjne słońce i dopełnić dzieła, tego należy się trzymać ;)
all you need is weed
  • 800 / 67 / 0
Czekam z nadzieją na więcej słoneczka, tymczasem bardziej wycięłam wszystko w około (zostawiając, oczywiście trochę kamuflażu). Po dzisiejszej wyprawie mam na jednej nodze 18 pogryzień przez żądne krwi komary - to chyba najlepsze zabezpieczenie, heh :)

• 1519 / 20 / 0
Ehh... z 13 roślinek zostały mi tylko 4...
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 800 / 67 / 0
a cóż się stało?

• 186 / 1 / 0
enjoy69 pisze:
Powiedz mi tylko, jak nie panikować, jak widzę, że inni po 34 dniach mają piękne, rozrośnięte automaciki?
Oj tam, wyciągną się. Pamiętaj, że im więcej mają słońca tym bardziej rozkrzaczone rosną i tym później zakwitają ;)
Nie dochodzą PMki.
  • 1519 / 20 / 0
enjoy69 pisze:
a cóż się stało?
Nie wiem, poprostu znikły. Może jakiś zwierz se wpierdolił.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 186 / 1 / 0
fuck współczuję. dlatego nie warto sadzić wszystkiego na jednym spocie.
Nie dochodzą PMki.
Zablokowany
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.