Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 232 / 2 / 0
Rekreacyjne... hmm można tak to ująć ;) . Jakaś impreza czy posiadówka w otoczeniu najlepszych kumpli, a jeżeli każdy w otoczeniu (10 osób) jest okirany to też wywołuje fajne s&s. Lecz czasem zdarza się ze poprostu bez okazji wyjde na dwór z ziomkiem i przypudruje nosek. ABY Z GŁOWĄ ;)
Podobno polecają dawkowanie pentedronu nie więcej niż 100mg bo paranoje sie wpierdalają na banie i czasem jest "za mocno". Zjazdem się nie martwie. Jeszcze będzie czas by odpoczywać :)
Pozdro
  • 680 / 43 / 0
ohYeah, takie ćpanie często po jakimś czasie przestaje być rekreacyjne, weekendowe ;-) czasem dobrze odczuć te skutki uboczne, by jednak mieć pełną świadomość z czym się bawimy. bo nie każdy ją ma..
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1167 / 13 / 0
ohYeah pisze:
po co dociągać takie małe dawki ? Wywołają tylko wkurw... Pentedron ma spory potencjał pro-towarzyski, ale w większych ilościach - właśnie 100mg w górę.
A najlepiej sie laczy z alko i dobrym towarzystwem
  • 311 / 4 / 0
Czytam Twoje posty Kubuś i stwierdzam ,że jesteś entuzjastą zanadto. Przypauzuj sobie chłopie ,bo sie zajedziesz w wieku 20 lat.
  • 385 / 7 / 0
Bracia i siostry, mam pytanie. Od miesiaca reaguje na ketony dosyc zle - zaczelo sie od a-pvp (tak, wiem), ale teraz probowalem NEBa i to samo - przy bardzo malych dawkach wystarczajacych do odczucia lagodnego dzialania psychoaktywnego bardzo mocno skacze mi puls i cisnienie, do tego stopnia, ze czuje nieprzyjemne rzeczy w klatce piersiowej.
Moja znajomosc ze stymulantami zaczela sie od metkata, ktory w dawce dajacej duzo intensywniejsze doznania wydawal sie W OGOLE nie wplywac na prace serca. To samo pozniej etkat i (dlugi odstep) pentedron. Co moze byc tego powodem? Boje sie dalej eksperymentowac myslac ze moze kazdy kolejny stymulant bedzie tak na mne dzialal. Jem potas i magnez. Przepraszam za brak polskich znaków.
  • 4807 / 267 / 0
Mi to wygląda na ataki paniki, łapanie psychozy itp. Dość normalna sprawa dzięki stymulantom. Nakręcanie się.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 385 / 7 / 0
Przy a-pvp trochę się przestraszyłem i potem samo się nakręcało, możliwe. Ale przy NEBie mnie te sercowe sensacje po prostu irytowały. I nie wydawało mi się nic, nie trzeba być wybitnym kardiologiem żeby stwierdzić, że puls 96 leżąc nie jest normalny.
  • 2775 / 39 / 0
na stymulancie to nawet 160/min (w zależności od środka i dawki) może być zupełnie normalne
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / / 0
Mierzylem sobie ciśnienie . Po 3 dniach trzeżwości 125/80 i 92 uderzenia serca.
Po pencie 200mg sniffem 144/99 105 uderzeń serca.
Kardiologa nie będe się o to raczej pytał:Normalne? :huh:
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 180 / / 0
NIe jest źle, ale z drugiej strony czego oczekujesz ćpiejąc stymulanty?
OT. moja pierwsza przygoda z I.V. (4mec) skończyła się na ciśnieniem 230, a nawet więcej, bo ciśnieniomierz wariował, pulsu nie pamiętam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.