Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 120 / 28 / 0
16 listopada 2023Czoug pisze:
Mieliście przy większych dawkach dexa takie spadające ciągi znaczków w bani?

Np cyferki, kody z matrixa, symbole ASCII albo emotki?

Zdarzyło mi sie kilka razy uświadczyć a wiem, ze to nieodosobniony przypadek.
Zdarzyło mi się!
Tylko, że w moim przypadku widziałem spadające cyferki gdybpatrzyłem na sufit. Spadały do końca krawedzi sufitu i tam zostawały, spadające cyferki na te ktore juz spadly jakby odbijały się i po dluzszym czasie zapelnil sie nimi caly sufit. Mega realnie to wyglądało, a był to dosyc kaprysny trip bo glownie wydarzylo sie to co opisalem.
(Spedzilem trip po ciemku w pokoju).
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 1374 / 500 / 0
16 listopada 2023Czoug pisze:
Mieliście przy większych dawkach dexa takie spadające ciągi znaczków w bani?

Np cyferki, kody z matrixa, symbole ASCII albo emotki?

Zdarzyło mi sie kilka razy uświadczyć a wiem, ze to nieodosobniony przypadek.
Miewam często po różnych rzeczach, cienkie kontury liter i cyfr, ledwo widoczne nałożone na obraz, zazwyczaj zielone, czasem czerwone, lecą stykając się prawie wolnej przestrzeni nie zostawiają, czasem zmieniają się w koła zębate
  • 1245 / 314 / 12
Jeżeli poszczególnym grupom substancji mielibyśmy przypisać jakąś płeć, to dysocjanty definitywnie są aseksualne.

Przy dawkach w których można wpaść w dziure zauważyłem, że jak w tle leci jakiś party music z festiwalu to większość ludzi jest dziwnie powyginana (jak upośledzeni) a damskie postacie często przybierają męskie twarze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3455 / 555 / 2
16 listopada 2023london5 pisze:
Wierzycie w prawo przyciągania ?
Tak wierzę. Zwłaszcza jeśli chodzi o ludzi. Źli ludzie przyciągają złych ludzi a dobzi dobrych.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.