Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
16 listopada 2023Czoug pisze: Mieliście przy większych dawkach dexa takie spadające ciągi znaczków w bani?
Np cyferki, kody z matrixa, symbole ASCII albo emotki?
Zdarzyło mi sie kilka razy uświadczyć a wiem, ze to nieodosobniony przypadek.
Tylko, że w moim przypadku widziałem spadające cyferki gdybpatrzyłem na sufit. Spadały do końca krawedzi sufitu i tam zostawały, spadające cyferki na te ktore juz spadly jakby odbijały się i po dluzszym czasie zapelnil sie nimi caly sufit. Mega realnie to wyglądało, a był to dosyc kaprysny trip bo glownie wydarzylo sie to co opisalem.
(Spedzilem trip po ciemku w pokoju).
Przy dawkach w których można wpaść w dziure zauważyłem, że jak w tle leci jakiś party music z festiwalu to większość ludzi jest dziwnie powyginana (jak upośledzeni) a damskie postacie często przybierają męskie twarze.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 listopada 2023london5 pisze: Wierzycie w prawo przyciągania ?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.