Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Właśnie się obawiam, że wycofują powoli... W knajpie o tym napisałam przed chwilą.
  • 109 / 1 / 0
Bardzo możliwe, zwłaszcza, że antka nadal na dozie nie widać- więc nie ma pewności czy kiedykolwiek się pojawi :P Czy kiedyś zdarzało się tak jak teraz-"produkt niedostępny"?
Strange brotherhood
All Hile the Crimson king
  • 1959 / 62 / 0
Tak.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 21 / / 0
Dzisiaj aptekarka powiedziała mi że z powodu zapasów lek będzie dostępny najwcześniej za ok 3 miesiące.
Nie wiem czy to prawda,ale jeśli tak to co my zrobimy? :-(
  • 1033 / 7 / 0
Nie rozumiem nic, lol. Co ma znaczyć 'z powodu zapasów'? że zapasy się skończyły i musi sandoz wyprodukować?
CZO
  • 637 / 17 / 0
To jest standard, co roku w trzecim kwartale brakuje antków, tak jest od kiedy pamiętam. Za mało go produkują, bo nie doceniają chyba ćpuńskich zdolności... W styczniu zawsze problem się kończył. Tyle.
  • 1033 / 7 / 0
w zeszłym roku nie było AŻ TAKICH problemów. Było go mniej, ale nie było. że w ogóle go nie ma. NIGDZIE.
  • 21 / / 0
Masterfilter pisze:
Nie rozumiem nic, lol. Co ma znaczyć 'z powodu zapasów'? że zapasy się skończyły i musi sandoz wyprodukować?
CZO
Chodziło oczywiście o brak zapasów przejęzyczyłem się
  • 340 / 4 / 0
http://www.biotran.co.uk/pain.html

natknął się ktoś na to? jakbym miał stałe zarobki z chęcią sprawdziłbym to, wyobraźcie sobie, zamiast 4 paczek antków, babrania się z ekstrakcją to wrzucacie te 12tablet do jakiejś ilości wody i chlup, a cena za 60x50mg wraz z przesyłką w sumie jest do przejścia, choć w polsce z antkami taniej wychodzi, ale można zadbać o wątróbkę i nie wpierdalać paragówna/sulfosyfu
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 114 / 1 / 0
Z tej stronki na kilometr pachnie wyjebka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.