Jednak teraz przeczytałem dużo dobrego na temat HO MiPT i zastanawiam się, czy było by to dobre na początek dla kumpla (który ma nota bene doświadczenie z grzybami i kwasem <w rozsądnych dawkach>)
Jak ma się wejście i bodyload? Ja po mahomecie 25mg miałem lekko zimne ręce i stopy, poza tym chwilowe uczucie słabości. Nie bylo to bardzo uciążliwe i szybko przeszło. Czy MiPT różni sie znacząco pod tym względem od Mahometa?
P.S. U mnie "zjazd" co prawda przy 25 mg HoMeta- nie występował- bardzo dobry humor, chęć kontaktu z ludźmi i zero objawów fizycznych. No ale dawka nie była duża.
pozdrawiam!
zimne dreszcze i trzesiawka to imo standard po ho-mipt ale dosyć szybko przechodzi.
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.