Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
CEVy to jedynie na czystym DXM bez dodatków typu alko zioło i w większych dawkach.
  • 9 / / 0
Hej! Jakiś czas temu odkryłem bardzo interesującą rzecz, która od tego czasu towarzyszy mi przy każdym tripie.

Na youtube można znaleźć coś takiego jak holophonic sounds (lub 3D sounds). W skrócie - są to nagrania nagrane w technologii, która "oszukuje" twoj mózg i sprawia, że czujesz się jakbyś był w samym centrum nagrania. Na trzeźwo mało spektakularne ale spróbujcie po DXM. Koniecznie w słuchawkach i z zamkniętymi oczami. Wtedy NAPRAWDĘ jesteście w samym środku akcji. I to wy kierujecie całą akcją a mózg zawsze znajdzie sposób żeby dostosować całą akcję do nagrania.

Moje ulubione nagrania to te z gatunku strasznych. Psychiatryk, nawiedzony DOM itp. Choć są też sympatyczne jak fryzjer czy gabinet masażu. Gorąco polecam! :cheesy:
  • 41 / 1 / 0
Ale sobie ostatnio zjebałem troche tripa bo zamiast zamknąć oczy to kurwa oglądałem , wyspe tajemnic po raz 4.A nie żygałem po raz pierwszy po całym opakowaniu i nawet nie było mi nie dobrze , przegryzałem szynką .Jak położyłem sie na łużku i nawet bez muzyki bo nie miałem opcji , miałem wyśmienite cevy i ogarneła mnie kurwica że nie zrobiłem tego wczesniej
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.