Nie zauważyłem żadnych psychodelicznych aspektów działania AMT, ale to pewnie dlatego, że dawka była za mała.
Za to zwał był okrutny. Wrzuciłem to koło 19. Gdzieś koło 22 już było rozkręcone bardzo dobrze, a zasnąłem koło 6rano i to tylko dzięki pomocy benzo i mj. Spałem jakieś 9-10 godzin, a resztę dnia i wieczoru spędziłem na oglądaniu tv leżąc w łóżku.
Ogółem było bardzo pozytywnie, chęć do rozmowy, robienia czegoś ale nie nachalna. Po prostu chciało się coś robić .
To by było na tyle.
Jeśli jakiś mod uzna to za konieczne, to niech przeniesie mój post do miksów.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Ja bym powiedział, że gorszy od tego po fecie, bo strasznie mnie to fizycznie wymęczyło, gdzie po amfie to głównie zjazd na głowie odczuwam.
Ogólnie to substancja całkiem spoko. Tylko problem w tym, że aby wyciągnąć z niej coś więcej, potrzeba większych dawek, a to wiadomo skutkować będzie większym zjazdem i bodyloadem.. Ale jeszcze dam jej kiedyś szanse ;)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.