Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 283 / 6 / 0
Dzieki! Chwile po napisaniu poprzedniego postu zrobilem sobie probe alergiczna z ok.2-3mg i po kilkunastu minutach poczulem ciary na calym ciele i po chwili przeszlo. Za chwile wrzuce jakies 20mg i opisze pozniej co i jak.
  • 397 / 3 / 0
No i jak?
  • 283 / 6 / 0
Tego dnia jednak nie wrzuciłem, lecz ostatnio zmiksowałem w bombce z mdai w ilości 15-20mg AMT + 100mg MDAI i muszę przyznać, że było czuć speed połączony z pluszem MDAI. Poza tym wydaje mi się, że AMT podbiło działanie MDAI, gdyż jedzone samo w dawkach 150mg działa na mnie słabiutko, a w tym miksie było naprawdę mega przyjemnie i energetycznie, ale bez "wyjebania z laczków" ;)
Nie zauważyłem żadnych psychodelicznych aspektów działania AMT, ale to pewnie dlatego, że dawka była za mała.
Za to zwał był okrutny. Wrzuciłem to koło 19. Gdzieś koło 22 już było rozkręcone bardzo dobrze, a zasnąłem koło 6rano i to tylko dzięki pomocy benzo i mj. Spałem jakieś 9-10 godzin, a resztę dnia i wieczoru spędziłem na oglądaniu tv leżąc w łóżku.
Ogółem było bardzo pozytywnie, chęć do rozmowy, robienia czegoś ale nie nachalna. Po prostu chciało się coś robić .
To by było na tyle.

Jeśli jakiś mod uzna to za konieczne, to niech przeniesie mój post do miksów.
  • 146 / 3 / 0
Ze znajomymi mieliśmy po 20mg freebase AMT. Piliśmy wódkę, ja dodatkowo dorzuciłem 2mg etizolamu, 1mg przed wódką i amt i drugi po, bo nie mogłem zasnąć. Powiem tak w naszym gronie była jedna dziewczyna i nas trójka. Wypiliśmy to z drinkiem, wszystkim wlazło speedująco po ok. godzinie się rozkręciło, było dość przyjemnie i domówkę rozjebaliśmy na maksa :D . Żadnych wizualizacji nie miałem, ale jak się położyłem po założeniu etizolamu to leżało mi się fajnie, na zamkniętych oczach jakieś pajęczynki i bujanie, tylko to. Myślę że AMT nadaje się ale w dużo większych dawkach. najbardziej denerwował mnie ten szczękościsk. Na każdego podziałało inaczej, oprócz tego że ja żarłem benzo to jeden osobnik nie mógł zasnąć na drugiego wcale prawie nie podziałało oprócz tego że się "otworzył" no i dziewczyna od 4 rano spała do 19 ;)
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 283 / 6 / 0
A jak ze zjazdem było u ciebie?
  • 146 / 3 / 0
Dość tragiczny. Jak po fecie prawie. Brak apetytu język miałem tak jakby poparzony i twardy taki, dziwne uczycie. wstałem rano po tym etizolamie i później znowu zasnąłem ok 14 do 19. Koleżanka za to spała jak zabita od 4 cały dzień. Drugi kumpel też jadł normalnie, a 3 miał tak samo jak ja tylko że on jeszcze gorzej bo etizolamu nie brał to spał z godzinę w nocy jak mówił.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 283 / 6 / 0
Powiem ci , że też nie miałem problemów z jedzeniem. Prawdę mówiąc, to jak się obudziłem czułem głód, ale to mogło być spowodowane tym, że spaliłem w ciągu nocy naprawdę dużo zioła.
Ja bym powiedział, że gorszy od tego po fecie, bo strasznie mnie to fizycznie wymęczyło, gdzie po amfie to głównie zjazd na głowie odczuwam.

Ogólnie to substancja całkiem spoko. Tylko problem w tym, że aby wyciągnąć z niej coś więcej, potrzeba większych dawek, a to wiadomo skutkować będzie większym zjazdem i bodyloadem.. Ale jeszcze dam jej kiedyś szanse ;)
  • 2045 / 505 / 0
Czy jeśli SWIM chce uzyskać samą stymulację bez psychodelii to dawka 10-15mg będzie dla niego dobra ?
  • 1456 / 19 / 0
Re: AMT
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Teoretycznie tak, ale to jest dosyć indywidualna kwestia, równie dobrze możesz nic nie poczuć, ale tez możesz mieć już lekkie falowanie obrazu, itp. Zanim nie spróbujesz to się nie przekonasz.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Re: AMT
Nieprzeczytany post autor: pyzg »
A czy jeśli wpadłem na chatę o 4 nad ranem, po nocy w towarzystwie mefa i alko, zarzuciłem ~30mg AMT i po 20 minutach poszedłem spać, to coś jest ze mną nie tak? To ponoć taki kurewski stymulant, co to spać nie daje przez 12 godzin... (a dodam, że jakoś specjalnie się tym mefem nie skurwiłem, bo tylko połówkę zrobiłem przez wieczór... ). Co do sortu, to nie mam dokładnych danych na temat jego pochodzenia, aczkolwiek wstałem po dwóch godzinach snu z pokaźnym bólem głowy (co normalnie po alko mi się nie zdarza), a do tego z zauważalną psychodelą (typowo jak na dimenhydrinacie, więc widzę, że działa).
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.