Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
uzytkownik zbanowany pisze:
Fraktal - podobają mi się wszystkie twoje rysunki.
Dzięki.

Daję kolejną dostawę.
tym razem jeden rysunek (długopisem), drugie zaś zabawa ze zdjęciami kościoła.

[ external image ]
:kawa: & :skret: o n l y
  • 99 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kurzowy »
fajny kościół. Jak japoński statek kosmiczny
dwie dziurki w nosie i skończyłosie
  • 56 / / 0
jesz co jesz z maziajem? toż to istny kozak, zwłaszcza na tle reszty materiałów. jakoś się wymigałeś z kończenia tego lasu, ale kiedyś mógłbyś dosmarować
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
paszczak:zgadzam sie, ale jestem tak kurewsko leniwy, ze mi sie nie chce. Kiedys to pewnie zrobie choc trudno mi powiedziec kiedy. Wole zabrac sie za cos ciekawszego od podstaw. Wrzucam jeszcze raz bo moje ibermajkro bardzo kuleje i skasowalem posta:
[ external image ]
malowane po thć na brystolu
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
jesz pisze:
paszczak][ external image ][/URL]
malowane po thć na brystolu
najpierw, na małym obrazku myślałem że zrobiłeś zdjęcie psu. Później przeczytałem. Fajny klimat, kojarzy mi się z Makbetem i lasem który ruszył się z miejsca. :-)
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Dobre, jesz.
Ładne kreski robisz ;-) a ja to cenię.
Trochę coś jak van Gogh.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 6 / / 0
  • 321 / 4 / 0
Całkiem smieszne ^^ Takie tró
Meow.
  • 10 / 5 / 0
A OTO MÓJ WIERŻ I PREMIERA MOJEGO WIERSZA:

WSTĄPIŁEM NA ZIELEŃ
BĄKA MEGO OCEANU
JA ZAJEBANY
NI MOGU CHODZIĆ
ONA TEŻ ZAJEBANA
W CHUJOM
PIERDOLI JEC KWASA
JA MÓWI:
PIERDOLI
IĆ BO JA ZAJEBANY
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Bąk_Śmierdziel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 01:59:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769997493'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.