Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
elroang pisze: Ja tez na cold turkey zawsze, to tramal, poco sie za przeproszeniem pierdolic ze zmiejszaniem dawek.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A jak wygląda sprawa z dorzucaniem trama? Bo gdzieś kiedyś czytałem, ale nie pamiętam - można czy nie można?
Zapewne załatwiła mnie dawka, bo co wolno w ciągach tego nie rób bez nich smrodzie.
Nikomu nie życzę zatrucia tym gównem - cały dzień przejebany, choć wczoraj było miło.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Wczoraj pobiłem rekord - przestałem liczyć po 550mg w kroplach, potem jeszcze polałem raz albo dwa... Kurwa nie wiem czemu dzisiaj mnie wykręciło - zaburzenia równowagi, haftowałem 5 razy, w tym 2 na mieście ]
wykręciło cię do dzisiaj bo wziąłeś dużo a tramal ma dość długi okres półtrwania, dorzucać można ale nie wolno ;-) Z tego co piszesz to wymiotowałeś a tolerancję masz jeszcze DOC małą.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Maskaradore pisze:A jak wygląda sprawa z dorzucaniem trama? Bo gdzieś kiedyś czytałem, ale nie pamiętam - można czy nie można?
Myślę, że ilość mnie rozjebała, a dorzucać chyba wolno, ale nie w tylu ratach - jak sobie wczoraj lałem co 30min po 5-8 psiknięć z pompki i nawet nie wiem ile wyszło na końcu. Wcześniej zawsze brałem w dwóch ratach - mniejsza i po pół godzinie większa i było zajebiście.
Cpunek00 pisze: Ja waże mało a nie jestem taki wrażliwy dziś 500mg + 2 rolki i pół piwa i było ok, nie było za mocno , a tolerki nie mam wogle. A 2 dni temu 600mg i 3 rolki i piwo i tez było ok.
Piszcie kiedykolwiek
Jeśli chodzi o tamte objawy, to nic nowego, ale też nie zdarza się za często. Po prostu reakcja organizmu. Trenuj go ;)
A macie wyjadacze coś dobrego na ból głowy po tramie??
:-)
a tak serio to bóle głowy po tramadolu to jeden z trudniejszych boli do usunięcia ,no bo jak go leczyć jak w sobie masz sporo środka przeciwbólowego a boli i ten ból spowodowany jest własnie tym że środkiem.
najlepiej po prostu go nie brać,jakbym był w takiej sytuacji jak ty jesteś czyli częste bóle głowy to bym sobie odpuścił tramadol ,bo branie jego nie warte jest jakikolwiek bólów spowodowanych przez jego zażywanie.
pomaga ci chociaż ta Polopiryna S ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.