Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
elroang pisze:
Ja tez na cold turkey zawsze, to tramal, poco sie za przeproszeniem pierdolic ze zmiejszaniem dawek.

no właśnie dlatego, że to tramal - szybko i dość mocno uzależniające gówienko
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Wczoraj pobiłem rekord - przestałem liczyć po 550mg w kroplach, potem jeszcze polałem raz albo dwa... Kurwa nie wiem czemu dzisiaj mnie wykręciło - zaburzenia równowagi, haftowałem 5 razy, w tym 2 na mieście :-( Łeb napierdala. Przespałem cały dzień, teraz wstałem i jest już lepiej - tylko ból głowy pozostał. Ostatnio waliłem 2 tygodnie temu i nigdy więcej jak 500mg. Wczoraj dopiłem bro+thc. Bez benzo.

A jak wygląda sprawa z dorzucaniem trama? Bo gdzieś kiedyś czytałem, ale nie pamiętam - można czy nie można?

Zapewne załatwiła mnie dawka, bo co wolno w ciągach tego nie rób bez nich smrodzie.
Nikomu nie życzę zatrucia tym gównem - cały dzień przejebany, choć wczoraj było miło.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3523 / 54 / 0
[quote="Maskaradore"]
Wczoraj pobiłem rekord - przestałem liczyć po 550mg w kroplach, potem jeszcze polałem raz albo dwa... Kurwa nie wiem czemu dzisiaj mnie wykręciło - zaburzenia równowagi, haftowałem 5 razy, w tym 2 na mieście ]

wykręciło cię do dzisiaj bo wziąłeś dużo a tramal ma dość długi okres półtrwania, dorzucać można ale nie wolno ;-) Z tego co piszesz to wymiotowałeś a tolerancję masz jeszcze DOC małą.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
Maskaradore pisze:
A jak wygląda sprawa z dorzucaniem trama? Bo gdzieś kiedyś czytałem, ale nie pamiętam - można czy nie można?
Można, można. Ja takie objawy jak Ty miałem po wieczornym zarzuceniu ponad grama retardów, więc nic dziwnego. A u Ciebie musi co wrażliwy organizm.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Tak tak - jestem bardzo wrażliwy na opio (choć 300 kody nie satysfakcjonuje mnie wcale). Na trama mam małą tolerkę, choć w ciągach mogę skutecznie zwiększać dawkę (do 500 dojechałem ostatnio).

Myślę, że ilość mnie rozjebała, a dorzucać chyba wolno, ale nie w tylu ratach - jak sobie wczoraj lałem co 30min po 5-8 psiknięć z pompki i nawet nie wiem ile wyszło na końcu. Wcześniej zawsze brałem w dwóch ratach - mniejsza i po pół godzinie większa i było zajebiście.

• 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Ja waże mało a nie jestem taki wrażliwy dziś 500mg + 2 rolki i pół piwa i było ok, nie było za mocno , a tolerki nie mam wogle. A 2 dni temu 600mg i 3 rolki i piwo i tez było ok.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Cpunek00 pisze:
Ja waże mało a nie jestem taki wrażliwy dziś 500mg + 2 rolki i pół piwa i było ok, nie było za mocno , a tolerki nie mam wogle. A 2 dni temu 600mg i 3 rolki i piwo i tez było ok.
moja waga waha się od 85 do 100 kg i bez tolerancji fajnie czułem 250 mg, maksymalnie co mogłem wyciągnąć z fazy to 400 mg i więcej już powodowało tylko, że nie mogłem się odlać. Doszedłem co prawda później niestety do dawek ponad 2g.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Dorzucanie przecież bardzo sympatyczna sprawa, nie osłabia to jakoś działania, tylko wydłuża, choć to też zależy od dawek. Ale dorzucanie to norma. 4 psiknięcia - 1 T (~100mg), tak sobie licz... i licz dokładnie. U niektórych to już całkiem nowy i normalny system liczbowy ;) W moich stronach większość rzeczy z T związanych ma swój slang.

Jeśli chodzi o tamte objawy, to nic nowego, ale też nie zdarza się za często. Po prostu reakcja organizmu. Trenuj go ;)
  • 1611 / 34 / 0
[...] Dzisiaj, jedynym skutkiem ubocznym (poza mniejszą ochotą i mniejszymi możliwościami na "to"), jest dość chujowy ból głowy - pojawia się gdy tram powoli przestaje działać, i - jeśli nie doleje - utrzymuje się nawet do następnego dnia (do 12 godzin)... Przez ostatnie 3 tygodnie zjadłem chyba ze 3 paczki Polopiryny S, i jest chujowo bo nie można za długo...

A macie wyjadacze coś dobrego na ból głowy po tramie??

• 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
nie pomyślałeś o tym ze może twój organizm tym sposobem woła o kolejna dawkę tramadolu
:-)

a tak serio to bóle głowy po tramadolu to jeden z trudniejszych boli do usunięcia ,no bo jak go leczyć jak w sobie masz sporo środka przeciwbólowego a boli i ten ból spowodowany jest własnie tym że środkiem.

najlepiej po prostu go nie brać,jakbym był w takiej sytuacji jak ty jesteś czyli częste bóle głowy to bym sobie odpuścił tramadol ,bo branie jego nie warte jest jakikolwiek bólów spowodowanych przez jego zażywanie.

pomaga ci chociaż ta Polopiryna S ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.