Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Acha i przez ile godzin ( ? ) widać po oczach i ogólnie człowieku że jest na fecie ?
Walac male ilosci lub po razie, zrenice sa w porzadku, dopiero na zjezdzie moga sie powiekszyc i widac to szczegolnie przy oswietleniu w domu.
Jak ide na metkacie miastem to nie widac, ze jestem nacpany, ale jak ide na fecie to odrazu rzucam sie w oczy i po wyrazie twarzy mocno widac, ze czlowiek wyjebany z butow.
Przewagą zwykłego speeda jest niewątpliwie praktyczność (na czym lepiej sie uczyć/sprzątać/naprawiać/budować wogóle pracować? Na amfie!!). Natomiast wielkim minsem jest że po tygodniu czy dwóch już tylko osobie pizgającej wydaje się że jest tak genialny/efektywny w tym co robi. Natomiast żeby osiągnąć stan takiej miłej dyskusji jak po kocie trzeba mieć stężenie speeda we krwi z kilku dni co najmniej. Reasumując według mnie, a speeda już taką taką małą taczkę zabawke wjebałem a z kotem dopiero zaczynam (kilkanascie razy piłem) wydaje mi sie że amfetamina-praca kot-wyjebista rozmowa(najczęściej bez znaczenia w przyszłości) więc po kocie odrazu bez takiego niszczenia zdrowia uzyskuje sie najlepsze efekty kilku dni bez snu.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.