Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Acha i przez ile godzin ( ? ) widać po oczach i ogólnie człowieku że jest na fecie ?
Walac male ilosci lub po razie, zrenice sa w porzadku, dopiero na zjezdzie moga sie powiekszyc i widac to szczegolnie przy oswietleniu w domu.
Jak ide na metkacie miastem to nie widac, ze jestem nacpany, ale jak ide na fecie to odrazu rzucam sie w oczy i po wyrazie twarzy mocno widac, ze czlowiek wyjebany z butow.
Przewagą zwykłego speeda jest niewątpliwie praktyczność (na czym lepiej sie uczyć/sprzątać/naprawiać/budować wogóle pracować? Na amfie!!). Natomiast wielkim minsem jest że po tygodniu czy dwóch już tylko osobie pizgającej wydaje się że jest tak genialny/efektywny w tym co robi. Natomiast żeby osiągnąć stan takiej miłej dyskusji jak po kocie trzeba mieć stężenie speeda we krwi z kilku dni co najmniej. Reasumując według mnie, a speeda już taką taką małą taczkę zabawke wjebałem a z kotem dopiero zaczynam (kilkanascie razy piłem) wydaje mi sie że amfetamina-praca kot-wyjebista rozmowa(najczęściej bez znaczenia w przyszłości) więc po kocie odrazu bez takiego niszczenia zdrowia uzyskuje sie najlepsze efekty kilku dni bez snu.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.