Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Ja zamowilem na sprobowanie 10g bali w proszku, jak spozyje to dam znac czy dobry. Jak polceacie go skonsumowac? Rozlozyc na dwie porcje po 5 gram czy od razu calosc? Wsypac do kubka i zalac wrzaca woda czy zrec na sucho? Niektorzy pisali ze wiecej pozytywnych alkaloidow "wyplynie" po zrobieniu herbatki.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: behemoth777 »
zjedz wszystko naraz będzie ciekawiej ;]
You have experience the river of blood
Which i here flowed day by day
Against our sworn enemies
I came not to send peace but a sword
And i...i have made war
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Właśnie userd, czekam na recenzję, bo motywy mam takie same jak Ty, czyli szukam zamiennika! :)
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
No ja też, z niecierpliwością czekam na pana w niebieskim mundurze i nie chodzi tutaj o pana policjanta :-D
Jeśli kratom będzie działał podobnie do kody to pożegnam się z panią kodeiną -wątrobojebliwą suką. Która nie jest do końca dziwką bo nie puszcza się z każdym :-D ;-)
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
W jkai sposóbv ktoś stwierdził , że kratom wychodzi taniej od kody ? To chyba tylko wtedy jak ktoś musi zajebać co najmniej 3 paczki na fazę . Przecież kratom to około 20parę złotych za jedną fazę . Ja na razie dziękuje , zostaję przy kodeinie . Spróbuje jak będzie więcej siana .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Biore sobie zazwyczaj 300-450mg kody (12-18zl), 10g kratomu kosztowalo mnie 15zl z groszami wiec mniej wiecej tak samo. Plus przesylka oczywiscie ale 10g to bardziej na sprobowanie, jak zamawiasz wiecej to wychodzi jeszcze taniej.
  • 1800 / 20 / 0
Dla mnie tak samo, też biorę 300 lub 450 mg kody, więc kratom mnie urządza. Także stać mnie na zakup tego specyfiku, pytanie tylko czy będe zadowolony z efektów działania. Ale to się dzisiaj okaże.
cut - źródło /łysy

A teraz czas na głupie pytania, jak mam odmierzyć 5 gram kratomu w proszku gdy nie mam takiej wagi? Macie jakieś dobre sposoby, przy których nie trzeba się zbytnio z tym pierdolić?
Ile wziąć kratomu na pierwszy raz? i czy można dorzucać materiału gdy pierwsza dawka jest za słaba?
Za ewentualne odpowiedzi z góry dziękuje bo nie mam dzisiaj czasu ani ochoty na czytanie dziesiątków postów na forum HR. Idę na siłkę a po siłce walne kratom dla piątkowego relaksu :cool:
Ostatnio zmieniony 03 października 2008 przez userd, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
No jak kupujesz np 10g to podziel to na dwie równe części, jak masz np. 25g to podziel na pięć równych części i gotowe. No chyba, że kupiłeś 250g tego to nie mam pomysłu jak odmierzyć 5g.
... i chuj
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Userd służę pomocą. Miałem wagę, i to jest tak: kratom zmielony-1 płaska łyżeczka=ok 1,5g;kruszone liście 1 płaska łyzeczka=ok. 0,7g.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 1800 / 20 / 0
No RR, dzięki właśnie o taką wiadomość mi chodziło. Dzielenie tego na równe części jest oczywiste jednak trzeba się trochę z tym napierdolić a tak odmierzę łyżeczką i jest git.

PS: Aplikuje właśnie 6 g, smakuje podobnie do zupki z maków %-D
pozdro
Ostatnio zmieniony 03 października 2008 przez userd, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.