Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Powinno mnie chyba lepiej klepać, po ile w ogóle klepie, jezu... :huh:
Moim zdaniem za duzo, ja po ZA dużych dawkach guarany mam odwrotnie do zamierzonego efektu: podkurw, mega ciśnienie i senność (taka dolujaca).
Wg mnie najlepsza jest zwykła mielona, kopiata łyżeczka raz dziennie i jest naprawde zajebiscie :D
Odstaw i będzie lepiej, a jak będą jakieś odstawienne to wrzucaj tyle co by je zlikwidować i powoli zmniejszaj.
Nie wiem dlaczego ludziom sie zdaje, ze naturalnych speedow (albo środków w ogole) nie mozna przedawkować. MOŻNA!
Albo raz łyżka ekstraktu. Najpierw podkurw, ciśnienie i nieogarnięta energia, potem zmęczenie. Zapewne wywołane zbyt wysokim ciśnieniem.
Normalnie jedna kopiata łyżeczka daję mi super faze na 5-6 godzin, w trakcie której czuję się rześko i zdrowo.
Swojego czasu łykałem też tabsy po 800mg. Po jednej owszem - faza jak wyżej - po dwóch wkurw i zmęczenie. Może ja tak tylko reaguję, ale wydaję mi się, że nie tylko.
Ja ze swej strony, robie zawsze przerwę w takich chwilach. Potem kopie jak złoto! ;)
Ostatnio lubie ekstrakt 25% podjezykowo :D
"Zbij tolerke" a potem sie zobaczy
Po kawach straszne odwodnienie - ciemne szczochy śmierdzące kawą - to oznaka, że jest duże stężenie toksyn w stosunku do ilości wody. Jasne siki to oznaka dobrej gospodarki płynów w organizmie.
Po guaranie nigdy jeszcze nie odczułem nic niemiłego, po energetykach byłem kiedyś bliski zejścia - przynajmniej tak mi się wydaje.
Ja należę do tych co lubią rzeczy zdrowe i stronię od glupich pomysłów z przeszłości, nigdy nie ruszę już fety - zero śmiechu i schizy w głowie. Tablety - spoko - siedzę uśmiechnięty, kocham wszystkich dookoła i nie mogę się powstrzymać od tańca :)
A tak na codzień to: marysia, czekolada, herbata, guarana, komplet witamin i minerałów i spirulina - najzdrowsze co znane światu oprócz marihuany :) ale brak efektów psychoaktywnych oprócz naturalnie dobrego humoru na skutek jebnięcia konkretną porcją witamin z grupy B i rozweselającego magnezu :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.