Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 363 / 2 / 0
Qlim, lepiej sprobuj pulapu 9 mg odnosnie DOMu -> na swoim przykladzie moge potwierdzic, ze 3 mg robi kolosalna roznice w stosunku do 6 mg
No może jeszcze druga szansa dla DOB, ale nie mniej 6mg.
j.w
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
:scared: zakładanie po jednym czy dwóch podejściach z dox (szczególnie jeśli dawkę jaką jedliśmy opieramy wyłącznie na informacjach podanych przez sprzedawcę odnośnie dawki danej na blotter) może być mocno zakłamane. Po drugie różnica pomiędzy 3mg a np 4,5 może być nieraz niesłychanie wielka, w końcu to dawka o połowę większa od wyjściowej.

Działanie w moim przypadku np DOI a i poniekąd DOC, ma się nijak do np DOM. Tych pierwszych nawet 8mg nie było w żaden sposób adekwatne do tego co zrobiła analogiczna dawka DOM.

DOB akurat ustawia się u mnie w końcu kolejki tych psych amf z serii ?DOx, gdzieś na równi z wersją FLY i DOI, które są wg mnie zbyt ciężkie fizycznie i za mało interesujące psychodelicznie, aby się z tym męczyć kilkanaście h.
  • 102 / / 0
Dobry. Czy krzyżówka i serotoninowe wypranie po 1mg 25D bardzo wpłynie na 3,5mg DOBa następnego dnia? Czuję się nieco, hm, niedoćpany. 25D trwa bardzo krótko.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Na pewno tak, w efekcie czego będziesz się czuł jeszcze bardziej 'niedoćpany'. Odczekaj grzecznie 2 tygodnie aż tolerancja spadnie do zera i miłego lotu ;)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Pixie Dragonfly zwana jest inaczej Lucid Felicis. Płynne szczęście.
Uwaga! Użytkownik silverwolf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
Pytałem, bo poza hr nie widziałem za bardzo w necie żadnych nowych tr i opisów doświadczeń z DOB czy nawet DOM, jedynie przypuszczenia ludzi którzy zamiast LSD dostali na blotterze coś przeważnie przypominającego którąś substancje z seri DOx . No chyba że to lokalna produkcja, to zostaje pogratulować komuś.
Cieszy fakt, w końcu ktoś zabrał się za produkcję DOM i DOB i sprzedaje je faktycznie jako te substancje. Od kiedy wycofało się kilka lat temu dwóch głównych dostawców/proucentów ze sprzedaży ty dwóch DOx, praktycznie zniknęły one z rynku, a szkoda bo naprawdę ciekawe są. W sumie jeśli jest popyt na coś na rynku w końcu ktoś musi się skusić w i zaczać to produkować
  • 1876 / 23 / 0
Nie widziałeś bo od kiedy poszła delegalizacja w Chinach znikneły calkowicie z rynku , jedynie DOC i DOI wróciły za sprawą europejskich dystrybutorów tylko dlatego że jako jedyne nie są kontrolowane na terenie EU ale napewno o tym wiesz . Jednak są jeszcze w Polsce tacy ludzie którym zależy żeby nasz rodzimy psychodeliczny rynek szedł na przód i chwała im za to ^_^
Akurat bromo-df w swoim życiu sie najadłem ( roznych izomerów ) i nie ma wątpliwości że to był własnie DOB który to jest o niebo przyjemniejszy od swojej siostry i w moim rankingu jest zaraz za ścisłą czołówką , oczywiście w ludzkich dawkach :finger:
Czytająć trip raporty zauważyłem ze nasze efekty były bardzo porównywalne z dawkami 4-5 mg , czyli pozostają tylko 2 możliwości albo przesączone kartony ( tyle żeby przesączyć kartony o jeszcze raz tyle , trzeba mięć do tego niesamowity talent ) albo wysoka czystość substancji .
  • 2 / / 0
czy 18 letnia dziewczyna, o wadze 49 kg może mieć jakieś zdrowotne problemy po miksie DOC 3,5 mg, 25-d 2,5 mg + kilka buchów ziółka ?
  • 3449 / 126 / 8
Tak, bo to spore dawki, a fenetylaminy w miksach lubią pokazać pazur, jeśli chodzi o bodyload. Ja ważę o 15 kg więcej i mam doświadczenie z tą grupą substancji, a mimo tego bym nie zaryzykował takiego miksu ze względu na wpływ na ciało. Psychodeliczne amfetaminy nie są zbyt lekkie dla ciała, a po samych 2,5 mg D-NBOMe też już bywa nieprzyjemnie.
  • 363 / 2 / 0
ja tam ogolnie odradzalbym plci przeciwnej bawienie sie tym gownem (DOx-ami) %-D
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.