Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
No może jeszcze druga szansa dla DOB, ale nie mniej 6mg.
Działanie w moim przypadku np DOI a i poniekąd DOC, ma się nijak do np DOM. Tych pierwszych nawet 8mg nie było w żaden sposób adekwatne do tego co zrobiła analogiczna dawka DOM.
DOB akurat ustawia się u mnie w końcu kolejki tych psych amf z serii ?DOx, gdzieś na równi z wersją FLY i DOI, które są wg mnie zbyt ciężkie fizycznie i za mało interesujące psychodelicznie, aby się z tym męczyć kilkanaście h.
Cieszy fakt, w końcu ktoś zabrał się za produkcję DOM i DOB i sprzedaje je faktycznie jako te substancje. Od kiedy wycofało się kilka lat temu dwóch głównych dostawców/proucentów ze sprzedaży ty dwóch DOx, praktycznie zniknęły one z rynku, a szkoda bo naprawdę ciekawe są. W sumie jeśli jest popyt na coś na rynku w końcu ktoś musi się skusić w i zaczać to produkować
Akurat bromo-df w swoim życiu sie najadłem ( roznych izomerów ) i nie ma wątpliwości że to był własnie DOB który to jest o niebo przyjemniejszy od swojej siostry i w moim rankingu jest zaraz za ścisłą czołówką , oczywiście w ludzkich dawkach :finger:
Czytająć trip raporty zauważyłem ze nasze efekty były bardzo porównywalne z dawkami 4-5 mg , czyli pozostają tylko 2 możliwości albo przesączone kartony ( tyle żeby przesączyć kartony o jeszcze raz tyle , trzeba mięć do tego niesamowity talent ) albo wysoka czystość substancji .
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.