Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
No może jeszcze druga szansa dla DOB, ale nie mniej 6mg.
Działanie w moim przypadku np DOI a i poniekąd DOC, ma się nijak do np DOM. Tych pierwszych nawet 8mg nie było w żaden sposób adekwatne do tego co zrobiła analogiczna dawka DOM.
DOB akurat ustawia się u mnie w końcu kolejki tych psych amf z serii ?DOx, gdzieś na równi z wersją FLY i DOI, które są wg mnie zbyt ciężkie fizycznie i za mało interesujące psychodelicznie, aby się z tym męczyć kilkanaście h.
Cieszy fakt, w końcu ktoś zabrał się za produkcję DOM i DOB i sprzedaje je faktycznie jako te substancje. Od kiedy wycofało się kilka lat temu dwóch głównych dostawców/proucentów ze sprzedaży ty dwóch DOx, praktycznie zniknęły one z rynku, a szkoda bo naprawdę ciekawe są. W sumie jeśli jest popyt na coś na rynku w końcu ktoś musi się skusić w i zaczać to produkować
Akurat bromo-df w swoim życiu sie najadłem ( roznych izomerów ) i nie ma wątpliwości że to był własnie DOB który to jest o niebo przyjemniejszy od swojej siostry i w moim rankingu jest zaraz za ścisłą czołówką , oczywiście w ludzkich dawkach :finger:
Czytająć trip raporty zauważyłem ze nasze efekty były bardzo porównywalne z dawkami 4-5 mg , czyli pozostają tylko 2 możliwości albo przesączone kartony ( tyle żeby przesączyć kartony o jeszcze raz tyle , trzeba mięć do tego niesamowity talent ) albo wysoka czystość substancji .
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.