Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1066 / 158 / 0
Dobrze, że przestałem to brać. Chodź nie było łatwo.

Żarłem to 5msc codziennie, ostatni miesiąc brania to dramat z wypróżnianiem, plus euforia zanikała zostawało tylko wkurwienie.
Dobrze, se udało mi się wyjść :p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 5 / 1 / 0
@eiffel65 próbowałeś skudexa? Wrzuciłem 150mg to na prawdę mało przyjemne jak na tramadol działanie.
  • 8 / / 0
Biorę już tydzień w dawce 600mg doba. Dzisiaj poszło 800mg 400 o 13 o 18 drugie 400. Działanie praktycznie zerowe. Możliwe że tolerancja tak skoczyła w jeden dzień ? Wczoraj 600 mg klepalo dobrze
  • 42 / / 0
Czy ktoś też tak ma biorę skudexe i zawsze mam zimny nos jakbym miał go w lodówce w pokoju 23 stopnie siedzę w dresie a nos cały zimny? Mierzyłem ciśnienie 107/63 więc za niskie nie jest to skąd ten zimny nos :cojest:
  • 17 / 6 / 0
Sirdalud pomoże na ewentualne drgania mięśni po Tramalu? Bo nie mam benzo żadnego
  • 11 / 2 / 0
To, co napiszę może wydawać się bardzo kontrowersyjne (dokopałem się tylko do jednej takiej porady na forum) ale w razie braku dostępu do jakiegokolwiek benzo, ostatnią dawkę ratunku mogą stanowić krople walerianowe - biorę mniej więcej 1 g tramadolu raz na 2/3 tygodnie i jako remedium na potencjalne drgania mięśni, niepokoje czy grand MAL, który przy moich predyspozycjach do brekdensu z pewnością bym zaliczył (dostałem raz ataku po 300 mg bez żadnego zabezpieczenia). Kozłek lekarski jak i alkohol zawarty w kroplach wpływa na działanie kwasu gamma-aminomasłowego, co, w moim przypadku (ale niekoniecznie w twojej!), prawdopodobnie, zapobiega takim ekscesom. Wypróbowane kilkadziesiąt razy, przy każdej z takiej sesji wypijam 2-3 buteleczki i wszystko jest git.
Przestrzegam jednak raz jeszcze, należy traktować to jako OSTATECZNOŚĆ, w razie braku dostępu do jakiegokolwiek benzo!
  • 505 / 91 / 0
Krople nie za bardzo pomogą, bo dawki tam są śmieszne.
Sam piłem na uspokojenie po 2-3 butelki dziennie i nic to nie dawało.
  • 17 / 6 / 0
Co do sirdaludu odpowiem sama sobie - słabo i w dodatku czas trwania sirdaludu jest krótszy, więc nawet jak trochę rozluźni mięśnie to po 1,5-2 puści a tramal dalej działa.
Także dla potomnych - leki na rozluźnienie mięśni nie nadają się na zastępstwo benzo do Tramalu.
  • 340 / 52 / 0
Potrzebuję w czasie nocnej zmiany zachować czujność i wyostrzone zmysły. Ile bez tolerancji przyjąć trampka żeby uzyskać powyższy efekt? Nie chodzi o efekt eforyzujący tylko stymulujący. Mam czysty tramadol w pigułkach retardowych ale chyba 200 mg to byłoby za dużo więc domyślam się że ciężko byłoby podzieli taką tabsę na 1/4 po 50 mg..
  • 505 / 91 / 0
Ja bym spróbował właśnie 50 mg ale nie krusz jej, to zadziała długo i lekko :) takie moje doświadczenie.
Pamiętaj że tramiec jest kapryśny ;)
Zablokowany
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.