Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1759 / 584 / 0
Coś może w tym było, wszakże życia się musiałem uczyć sam. W każdym razie nic takiego się nie działo po ukończeniu ~ 10 lat
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 8 / 0
Też mi się wydaje że może to być oznaką jakiejś choroby genetycznej. Niektóre z nich objawiają się właśnie hipotonią mięśni, niedowładami w dzieciństwie, które w starszym wieku mija. Poszedłbym z tym do lekarza genetyka, to może być coś poważnego, nie wiadomo, lepiej sprawdzić. A w rodzinie nie występowało coś podobnego? A i oczywiście w żaden sposób nie obrażam jakby co
  • 1 / / 0
U mnie przede wszystkim noc musi być spędzona niekonstruktywnie
  • 287 / 140 / 0
moją manią jest prześwietlanie tego forum od lat xd...
Teraz gdy znów założyłem konto to doszło do tego obfite postowanie w różnych wątkach (mam w sumie spore doświadczenie w różnych zawartych tu tematach przez te śledzenie forum od lat)
  • 4401 / 705 / 2117
A ciekaw jestem, czy manią można nazwać selekcjonowanie wszystko (nawet czasu) co do joty. Ciekawe, czy na przestrzeni jakiegoś czasu żadna z wcześniej branych przeze mnie substancji nie ukształtowała we mnie tego (w jakiś dziwny sposób). Typowa mania, że u mnie wszystko musi być jak w zegarku. O danej godzinie coś muszę zrobić i to robię, nie przekładam raczej na inne godziny/daty - chyba, że byłbym kurewsko czymś zmęczony.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 59 / 3 / 0
Warto wspomnieć tutaj że nawyk robimy poprzez np. codziennie powtarzanie danej czynności przez co najmniej 90 dni.
  • 4401 / 705 / 2117
I tak i nie. Nawykiem może być konkretna rzecz, którą powtarzasz przez dany okres czasu. Niekoniecznie musi to być ściśle 90 dni. Dla mnie takim przyzwyczajeniem jest i aktualnie będzie poranne śniadanie, które składa się np zawsze (w 99%) ze skyra, banana i masła orzechowego. To nawyk, przyzwyczajenie - mania raczej nie, ale może wszystko po troszku w jednym.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 622 / 0
Często łapię paraliż funkcyjny, bojąc się wykonywania normalnych czynności bo zastanawiam się jaki to będzie miało wpływ na dalszy tok działania, i kolejność następnych wydarzeń.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1399 / 360 / 13
Kleptomanią bym tego nie nazwał ale strzeżcie swoich zapalniczek. Mam taki nawyk, że bez zastanowienia jak coś rozpalam to automatycznie cudza zapalniczka ląduje w mojej kieszeni. Niekoniecznie mi to przeszkadza, jednakże odkąd przestałem palić papierosy to tych zapalniczek wala się po mieszkaniu coraz więcej a nie przypominam sobie żebym jakąkolwiek kupił.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 32 / 7 / 0
parę razy dziennie z całej siły zaciskam policzki i powieki wskutek odczucia niebywałego cierpienia, które nie jest fizyczne. To na szczęście trwa jedynie parę sekund.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.