Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 241 / 32 / 0
200mg tramca, zaraz dołoże 150 kody i będzie milutko. Te retardy to jednak są fajne, długo czuć, ale nodów po tramcu nie moge złapać, musiałbym chyba na podkładzie z benzo wziąć z 500, a ni ma.
  • 1649 / 1032 / 7
Ano, bo tramadol to nie stricte grzejące opio i ludzie najczęściej na to narzekają. A wystarczy zainteresować się mechanizmem działania i nagle się okazuje, że zamiast noddzić to pobudza i wprowadza umysł w stan lepszego orientowania, a to wszystko za sprawą sero i noradrenaliny. Kosztem niestety noddów, chociaż to też kwestia stanu wątroby i jak ona metabolizuje, bo sama niejednokrotnie najpierw zapierdalałam po swoich ówczesnych dawkach jak mały samochodzik, a później jednak noddzik się wkładał.

Swoista loteria, powinni to pisać w ulotce %-D
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2532 / 600 / 0
Mnie tam grzało,aż oczy się rozjeżdżały na wszystkie strony %-D A że bez tolery zacząłem od 400 mg i po zaledwie paru dniach zaczęło lecieć po 800mg,to nawet nie było mowy o lataniu wystrzelonym,bo jak wstawałem z łóżka to od razu na wymioty się zbierało.Retard 200.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Witam mam pytanie jak oprócz zrobienia paru dni przerwy są inne sposoby żeby zmniejszyć tolerke na trampka?aktualnie biorę 750 mg codziennie a wgl nie czuję żeby działało.wiem że to wina ciągu .chyba że to już czas żeby się przezucic na DHC albo oxy.dzieki za wszystkie odpowiedzi
  • 785 / 16 / 0
Jak zdobycz e recepty tramal. Da. Się? Co wpisać w powodzie
  • 85 / 18 / 0
@deoodeoo Ból kręgosłupa, bóle reumatyczne, uraz np. złamanie, wypadek np. poleciałeś z drabiny bolą cię plecy i obojczyk tak na 7/10, nie możesz przez to spać, pracować ani się ruszać.
11 września 2022Szymeck970pl pisze:
Witam mam pytanie jak oprócz zrobienia paru dni przerwy są inne sposoby żeby zmniejszyć tolerke na trampka?aktualnie biorę 750 mg codziennie a wgl nie czuję żeby działało.wiem że to wina ciągu .chyba że to już czas żeby się przezucic na DHC albo oxy.dzieki za wszystkie odpowiedzi
750 mg to już mocno przeciągnąłeś moment w którym powinieneś wskoczyć na oxy. Prawie dwukrotność dopuszczalnej dobowej dawki substancji na raz to duże ryzyko drgawek, a omijanie tego braniem benzo to z kolei ryzyko depresji oddechowej i dodatkowego uzależnienia. Dawka oxy 40-80 mg na początek. Oczywiście musisz mieć świadomość, że sięganie po coraz silniejsze opio oznacza zwiększenie problemu z uzależnieniem.
W przypadku trampka nie możesz podbić działania za pomocą DXM bo zespół serotoninowy gotowy. Może mix z innym łatwo dostępnym opio jak kodeina? To półśrodek w stosunku do mocniejszego opio i ktoś musi zweryfikować czy ma to sens.
Nie ma innych bezpiecznych sposobów na zmniejszenie tolerancji niż przerwa i to długa. W moim przypadku przerwy co dwa tygodnie dopiero stabilizują tolerancje pozwalając nie zwiększać dawek, a do zmniejszania daleka droga.
  • 17 / 1 / 0
No tak właśnie myślałem.drgawek nigdy nie miałem. Parę razy mimowolnie ruszyłem.reka czy nogami ale to wszystko.dzieki bardzo za odpowiedź.tylko nasuwa się problem jak to zdobyć.nie wiem może plb?
  • 633 / 154 / 0
To nie jest rpw tylko zwykła recepta - taka sama, jak na standardowy, nieodurzający lek.
Nie wiem w czym problem, trampka i pregaby jest wszędzie na pęczki, bo nie widnieją w wykazie.
  • 785 / 16 / 0
Aa już kombinował ktoś to. Na e recepte?
  • 85 / 18 / 0
Na pewno dostaniesz bez problemu, zarówno od internisty stacjonarnie jak i telefonicznie. Stacjonarnie może być większy problem ponieważ nie będziesz miał żadnej opuchlizny czy siniaków. Próbowałbym wtedy skitować, że uraz miał miejsce już jakiś czas temu. Powiedz że popularne środki przeciwbólowe (np. Nimesil) nie pomagają lub działają za słabo. Uprzedź że jesteś nadwrażliwy na paracetamol. Objawy uczulenia na parasyf doczytaj w internecie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).