Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 17 / 6 / 0
@Wariat108 no przez DHC to bez względu na to jakie ilości trampka teraz rzucisz nie poczujesz euforii. tramadol jest kapryśny i musiałbyś zrobić minimum 2-3tyg przerwy od wszelkich opioidów żeby on zadziałał euforycznie
  • 59 / 6 / 0
Jaka szansa, że rodzinny przepisze tramal na bóle głowy? Mam je często, a ostatnio po dostaniu paroksetyny to od huja i 180mg mi pomogło od razu. Wziąć opakowanie czy cos?
  • 199 / 26 / 0
Mi przepisuje co miesiąc 90 tabletek Dorety na ból pleców. Wrzucam tylko zlecenie
  • 17 / 14 / 0
30 sierpnia 2022moons pisze:
Jaka szansa, że rodzinny przepisze tramal na bóle głowy? Mam je często, a ostatnio po dostaniu paroksetyny to od huja i 180mg mi pomogło od razu. Wziąć opakowanie czy cos?
Na ból głowy tramadol nie pomaga. Jak napisał kolega wyżej, skarż się na bóle pleców. Powiedz, że dawka 150 mg i jak ręką odjął (ktoś Ci pożyczył lek na spróbowanie). Polecam krople. Co miesiąc biorę od swojego lekarza POZ buteleczkę 96 ml. A na faktyczny ból głowy polecam ketoprofen.
  • 70 / 6 / 0
30 sierpnia 2022moons pisze:
Wątpię żeby lekarz przepisał ci tramadol skoro bierzesz paroksetynę, grozi ci zespol serotoninowy
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
  • 59 / 6 / 0
paroksetynę odstawiłem, bo mam po niej włąśnie bóle głowy i sraczkę. A 180mg dorety na głowę mi pomogło i jak ręką odjął. Niestety, po 30 minutach pajacowania dostałem tylko małą pragabalinę jako zamiennik dla paroksetyny, bo wcześniej pregabe brałem. Na bóle głowy nic. Zostane przy ibupromie.
  • 359 / 99 / 0
Czy ktokolwiek doświadczył zjawiska polegającego na znacznie przyspieszonym tempie słuchanej muzyki, kiedy tramadol już schodzi, lub zaraz po zejściu? Muzyka jak na speedzie.
  • 701 / 318 / 0
Wariat108 - od kilku dni biorę trampa w dawce
375 mg. Latam jak na spidzie po tym. fety nie biore jakiś czas już. Kiedyś tramal inaczej na mnie działał. Dziś jestem pod wrażeniem, załatwiłem sporo zaległych spraw, umyłem naczynia w zlewie w końcu hahaha.. jest spoko :) pozdro
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 40 / 4 / 0
31 sierpnia 2022Wariat108 pisze:
Czy ktokolwiek doświadczył zjawiska polegającego na znacznie przyspieszonym tempie słuchanej muzyki, kiedy tramadol już schodzi, lub zaraz po zejściu? Muzyka jak na speedzie.
Tak, do tego podwyższona tonacja :D
  • 2532 / 602 / 0
31 sierpnia 2022Wariat108 pisze:
Nie przypominam sobie,żebym tak miał,ale trampka już dawno nie jadlem.Z kolei jest to powszechnie znane zjawisko po benzydaminie.Z tym,że po tej substancji muzyka dosłownie brzmi 2x szybciej niż normalnie jesli nie szybciej.Nie wiem z czego to wynika,ale obie substancje blokują acetylocholinę oraz uwalniają noradrenalinę,więc jakieś podobieństwo jest.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.