Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Często problem pojawia się po rychłym pogubieniu się w dawkowaniu i/lub polewaniu "na oko". A o taki pomysł znacznie prościej będąc pod bardzo dużym wpływem depresantów, szczególnie tuż przed noddowaniem. Wtedy te "kilka/naście ml" bez sporej świadomości osób postronnych i fachowej pomocy z zewnątrz może się skończyć nieciekawie.
Oczywiście to bardzo pesymistyczny scenariusz, ale jak najbardziej realny w ćpuńskim świecie.
Ja sam w ten sposób narobiłem mnóstwo bałaganu mimo, że przecież mieszałem od wielu lat. Mało stabilne i przewidywalne połączenie.
Piwo, fakt faktem łatwiej kontrolować. Wódka to już inna historia ;)
Ja dopuki panowałem nad polewaniem G ( często ale względnie niedużo ) to wódki mogło iść nawet 1litr w +/- 2-3h. Największą jazde ( kolokwialnie pisząc ) zrobiłem po kilku piwach, może 100ml wódki i nagłym omyłkowym polaniu ok. 4.5-5ml G. Kilka h pół-świadomości, mnóstwo szkód moralnych i złamania kości...
Tak więc ostrzegam :D
tam grippin (nie wiem czy dobrze pisze) widze pod duzym wrazeniem , wiec juz teraz powinien uzupelnic cala wiedze na temat G, odstawki, dawkowanie , co i jak mozna czego nie mozna itp.. a do tego przeczarowac GBL do nG , trzymac sie sztywno bezpiecznego w sensie czasu i dawek dziennego polewania oraz przedewszystkim zrobic jakis grafik i zapisywac sobie o ktorej ile poszlo nG danego dnia i zatrzymywac sie przy ustalonej z gory wartosci... jest to bardzo wazne, bez tego polewanie szybuje heen wysoko a nam wydaje sie ze wcale duzo dzis tak nie poszlo wiec jeszcze poleje.... pelna kontrola nad polewaniem i dawkami to bardzo wazna sprawa...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Weterani sikow moga sprobowac, mlodej krwi jednak osradzam
innym razem przebudzilem sie lezac przy scianie kamienicy, w zime, bez kurtki zimowej i oczywiscie telefonu, tym razem numerka nie bylo, musieli mi ta kurtke chyba zdjac zywcem i telefon zabrac. innej mozliwosci nie widze. uczciwi w tym pubie sa i mowili ze nic nie zostalo. depresji nigdy nie mialem po takich mixach.
depresje za to mialem po 1mg alprazolamu, 300 mg kody i 2 ml GBL. musialem chodzic po domu i na sile oddychac. wypilem kawe, wzialem prysznic i jakos sie udalo przetrwac. ale wiecej tego nie powtorze. z duzymi ilosciami alko ok, ale z benzo i koda to byla masakra. z samym alprazolamem bylo ok. z sama koda tez moze bylby problem. nie wiem. zakodowalem sobie ze koda i g to zle polaczenie.
najlepiej jednak same g i wladek, ewentualnie ketony. na wyjscia idealne, bo o 3 nad ranem w klubie jestem rzeski i rozgadany kiedy inni kolesie juz sie zataczaja i sie z nich smieje, a panienki do ktorych probuja podbijac razem ze mna. dobry temat do rozpoczecia rozmowy. no i musze sprawdzic w koncu te X-fa. jak sie komponuje ?
troche sie rozpisalem wlasnie po g + 3mmc. pozdrawiam.
W moim przypadku połączenie g + 3-MMC było przezajebiste, z tym że rozwiązłość seksualna była czasem przerażająca
Co do depresji oddechowej to pojawiła się u mnie po jakże mądrym połączeniu lorazepamu, etizolamu, zolpidemu i chyba równie mądrej ilości G ;)
Poza tym ciesze sie, ze udalo mi sie juz nie polewac na noc, chociaz i tak mam problemy ze spaniem, ciagle sie budze.
Kawka 2 razy mocniejsza w postaci 5 lyzeczek rozpuszczalnej? hmmm, oj żebyś nie padł na serce? nie no piszę to troche ironicznie, bo jestem pod lekkim wpływem, ale no błagam Cie...
Podajesz skrajnie nieadekwatne ilosci stim/depresant by to mogło realnie funkcjonować... A może się myle...
Problem ze spaniem raczej "wyleczysz" po całkowitym odstawieniu i późniejszym "rozsądnym" polewaniu....
P.S. Mnie niestety alkohol dość mocno "znieczulił" na GABA-ergiczność niektórych substancji. Pomimo względnej unormowanej tolerancji na agonistów gaba-b ( 6 tyg przerwy ) -> pół litra wódki, 3 piwa i ok 6 ml G w 3h, nie robią większego wrażenia bo bez problemu tworze te wypociny....
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.