Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 478 / 22 / 0
Kris the cutler pisze:
Tsar_ pisze:
Brałem od 15 roku życia heroinę (wcześniej morfina, tramale, zioło, amfetamina, metamfetamina, DXM, grzyby, LSD, piguły, fentanyl, benzodiazepiny chyba wszystkie ja kie są, oprócz temazepamu, Dolargan i inne wynalazki medyczne)
Skoro przed 15 rokiem życia przerobiłeś te wszystkie substancje to zastanawia mnie to w jakim wieku zacząłeś ćpać?
Coś czuję że koleś i tak nie przebije laski którą znam ze szpitala, która paliła buchy w wieku ośmiu lat, a pierwszą kreskę ścierwa wciągnęła rok później. ;-)
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 360 / / 0
szalonykot pisze:
Kris the cutler pisze:
Tsar_ pisze:
Brałem od 15 roku życia heroinę (wcześniej morfina, tramale, zioło, amfetamina, metamfetamina, DXM, grzyby, LSD, piguły, fentanyl, benzodiazepiny chyba wszystkie ja kie są, oprócz temazepamu, Dolargan i inne wynalazki medyczne)
Skoro przed 15 rokiem życia przerobiłeś te wszystkie substancje to zastanawia mnie to w jakim wieku zacząłeś ćpać?
Coś czuję że koleś i tak nie przebije laski którą znam ze szpitala, która paliła buchy w wieku ośmiu lat, a pierwszą kreskę ścierwa wciągnęła rok później. ;-)

O kurwa %-D Podejrzewam, że jej równowaga chemiczna mózgu poszła w zupełnie odjechanym kierunku. Jaka jest ta koleżanka?
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 478 / 22 / 0
szperajacyzolw pisze:

O kurwa %-D Podejrzewam, że jej równowaga chemiczna mózgu poszła w zupełnie odjechanym kierunku. Jaka jest ta koleżanka?
Wypowiedzenie zdania które teraz napisałem zajęłoby jej ok. 2-3 minuty, chociaż pewnie i tak w połowie straciłaby wątek.
No i ma chyba najbardziej tępe spojrzenie w tej części Europy. %-D
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Ja od 20 sierpnia az do teraz ładuje co tydzien po 250-350 mg i powiem wam ze dlamnie to najmniej psychogenny drag jaki brałem, czuje sie zawsze świetnie nieraz nawet nie śpie po 40 godzin i chociaz jestem zmeczony dość mocno kłade sie spac po takim czasie wtaje po 9 godzinach i czuje doskonale nieraz nawet po 400mg... a na przykład po amfie jak zjem 0,5 dobrej fetki mam przeokropny zjazd i 2 do 3dni czuje sie wyprany strasznie i fizycznie i psychicznie a po 6apb wogle nie mam wyprania psychicznego a wrecz odwrotnie bo mam piekny humorek i wgl....... dlamnie skutki fetki a tego to dwie inne bajki... fetka wyniszcza mnie po jednym dniu melanzu szczególnie psychicznie a tuu 6apb po 2 dniach po melanzu pod rząd nie mam nic prócz zmeczenia ale gdy tylko połoze sie spac i wstane jestem jak nowy... ja az sam sie dziwie ze tak dobrze zawsze sie czuje... nigdy negatywnych efektów....no moze jedno,a mianowicie za długo działa troche bo melanz zawsze trwa u mnie 2 dni:D
Uwaga! Użytkownik Pangucio777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
czesc wszytskim,

Moj problem a w zasadzie mojej kolezanki polega na tym ze z cery "idealnej twarzy" po 3 dniach zazywania meetamfetami(sroda,czwartek,piatek) [krysztal, skruszony (dosc silny matex, podany donosowo), wystapily u niej plamopryszcze na twarzy, ona to smaruje, ale ja potrzebuje czegos innego, dla niej, zeby sie tego SZYBKO i conajwazniejsze BEZPIECZNIE I SKUTECZNIE pozbyc.

Piszac ze "dobry matex" mam na mysli naprawde dobry, niech wystarczy wam to ze pochodzi z czech tzw. piko/Czesiek
Prosze sie nie wypowiadac na temat "mocy tego" bo to nie o to chodzi, chodzi mi o leki itd, prosze nie spamowac.

Do rzeczy, kolezanka zaczela to smarowac, to nie pierwszy raz u niej bo po naszych mettingach juz tak miala i po ok tyg to zawsze schodzilo i bylo okej, ale zawsze po ciagach to ja tak wypierdzielalo na twarzy ze szok, gdzie dodam, ze np nam i mi po kilku dniach bez spania DOSLOWNIE nawet mala krostka nie wyskoczyla ...

Moja mamuska jest lekarzem, moge miec DOSTEP DO KAZDYCH LEKOW i ANTYBIOTYKOW(recepta to dla mnie pikus)
Tak wiec jezeli jakies znacie dajcie mi ich nazwy itd, cena nie gra roli, chce pomoc mojej kolezance !!! czy moze jakies super dobre mascie ???
i jeszcze cos, co najlepiej dla niej zazyc przed ciagiem zeby efekty byly mniejsze !?

prosze i szerokie i jasne wypowiedzi, i bez spamu ze to zle itd bo o tym kazdy dobrze wie ze to jest scierwo ;P

Tu przykladowe zdjecie o co mi chodzi, ktore wygooglowalem i posklejalem w kilka....
http://w144.wrzuta.pl/obraz/0fOgEmUWd8a/andzela
Uwaga! Użytkownik kriSS23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 418 / 0
Przede wszystkim zalecam nie ćpać czegoś po czym są problemy - mam jednak świadomość niskiej skuteczności takich rad.
Przed ciagiem proponuję pomyśleć czy warto robić ciągi na metaamfetaminie, dobrze się odżywiać, łykać minerały i witaminy i nie używać równocześnie innych dragów
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
lepiej niż Gruby Morgan bym tego nie powiedział, że ma gwiazdkę koło nicka to już w ogóle merytorycznie się podpinam pod kometencje*. nie ćpać lepiej niż pryszcze wyciskać. niech sobie koleżanka z idealną cerą zgoogluje "meth face" zanim przyjebie kolejną kreskę metamfetaminy,

takie ryje po ćpaniu, powaga, ćpanie wyniszcza a narkotyki to zło. Co ona nie wiedziała że dragi są szkodliwe? głupia jakaś.

od siebie mogę jeszcze dodać że fajny suplement to tran w kapsułkach takich w brązowej buteleczce koniecznie.

najszybszyi8 najlepszy sposób na TAKIE syfy to zaprzestać podawania narkotyków. [Cut]
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2013 przez Fatmorgan, łącznie zmieniany 8 razy.
Powód: Niestosowne żarty na temat podawania sobie metaamfetaminy w dupsko
głupio wyszło...
  • 152 / 2 / 0
skombinuj sobie maść opartą na retinoidach czy jakoś tak
  • 749 / 85 / 0
Pryszcze po stimsach łatwo usunąć wyczerpując zapasy substancji P w organizmie. Łyżka pieprzu cayenne dwa razy dziennie i po dwóch tygodniach znika cały trądzik. Można również rozpuścić cayenne w jakimś kremie i się tym smarować.
  • 984 / 6 / 0
teraz doczytałem linka w pierwszym poście, zły troll, zły!!! a fe! tak nie wolno. Ale odpowiedzi moralizatorskie ułąskawią ten wątek!

słyszałem że CAYENNE podany PER RECTUM ma zbawienny wpływ na taką buzię
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2013 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.