Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
po ilu sie laduje i ile dziala ?
  • 1277 / 130 / 0
ładuje się działa po okołóp1,5godz do 2godzin.

Za szybkie branie wysokich dawek może zniechęcić do baklo ten lek się ciężko wkręca. Nowicjuszom radzę zacząć od 2-3 raz10mg lub 1raz 25mg.
  • 394 / 5 / 0
biorę to od + 3 miesięcy w dawkach 100 mg ale zakupiłem fenibuta biorąc go po 5 g dziennie dzięki czemu zmniejszyłem dawkę baklofenu ,którą tak biorę od miesiąca do 50 mg , ale tak powoli się zastanawiam jak będzie z odstawką tego ? krótko mówiąc mam przejebane ? jeszcze biorę 600 mg pregabaliny i benzodiazepiny i z tym różnie przeważnie od wielu miesięcy klorazepan 30 mg dziennie ( koszt miesięczny 3 opakowań po 10 mg 90 zł ) albo alprozolam 0,5-1 mg ,a teraz zakupiłem 100 mg etizolamu , jeszcze przerobiłem paczkę oksazepamu 10 mg 20 tab ale to brałem na sen
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1277 / 130 / 0
Masz cały pakiet przeciwlękowy baklofen, pregabalina, fenibut przy tym pakiecie schodziłbym z benzo klorazepat to jedna z najsłabszych benzo nie myślałeś żeby schodzić 5mg tygodniowo.
  • 394 / 5 / 0
na mnie baklofen i fenibut nie działają przeciwlękowo ,a pierwsze co w tym momencie robię to schodzenie z fenibuta o 1g co 7 dni ,
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1490 / 92 / 2
Witam, można dostać ten lek na problemy z pęcherzem?To dla mnie trochę niejasne.
action movie:gun:
  • 1277 / 130 / 0
Pewnie że można furagina.

Skąd takie pytanie w tym temacie?
  • 702 / 58 / 0
Jako ciekawostka z pecherzem to jest taka zasada, ze jak wchodzi baklofen to ciśnie na szczanie. zawsze i jest to dość bezwzględne hehe. takze moze chodzi o to, ze jak nie mozna sie wylac np. po mdma albo ketonach to wrzutka baklo na pewno pomoże.
  • 1490 / 92 / 2
To co powiedzieć lekarzowi?To chyba jakiś psychotrop, więc nie będzie jakiś niekontrolowanych ruchów kończyn po tym?
action movie:gun:
  • 1277 / 130 / 0
Nie psychotrop jest bez recepty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.