Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1262 / 17 / 0
"Wyobrazcie sobie rc stymulant, ktory fajnie pobudza i dziala gdzies tam w tle, powodujac nienachalna stymulacje fizyczna i troche mniejsza stymulacje psychiczna niz etylofenidat ( poprawia mocno koncentracje i motywacje do dzialania).
Do tego czlowiek po nim staje sie gadatliwy, charyzmatyczny i pewny siebie. Wszystko jest do ogarniecia. Pierwsze dawki powoduja ponadto mily stan, taki lekki blogostan i poprawiaja samopoczucie.
Do tego nie wywala w ogole zrenic, nie zwieksza potliwosci, nie hamuje laknienia (mozna jesc bez problemu), mozna po nim spokojnie zasnac i co najwazniejsze w ogole nie ma po nim zjazdu. Czlowiek pod wplywem tego rc nie wyglada jakby cokolwiek bral.
Jedynymi efektami ubocznymi jest lekka wazokonstrykcja po przerobieniu wiekszych ilosci, dzialanie moczopedne, a po solidnym przedawkowaniu jest lekki wjazd na serce.
Nie powoduje paranoi, schiz, urojen, fobi spolecznych, depresji itp.
Aby tego bylo malo jest bardzo aktywny, a jego dawkowanie oscyluje w granicy 30-50mg (nos) i dziala okolo godziny.
Do tego jest legalny i nie znaduje sie na liscie nowelizacji, ktora ma wejsc niedlugo w zycie.
Wisienka na torcie jest jego cena kilkudziesieciu zlotych za gram. Kuszace prawda? Teraz jak juz macie cisnienie to zasmuce was, bo nie zamierzam sie dzielic nazwa tego rc; D"
To troll prawda czy też takie coś istnieje?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 8 / 0
Troll na bank, gdyby taka substancja istniała to ktoś na bank już by o niej się wygadał. Poza tym vendor który by tym dysponował sam by to rozreklamował żeby pogonić tego ile wlezie. Zwykłe wkurwianie już i tak wkurwionych ćpunów.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 1329 / 59 / 0
Pewnie takie tylko gadanie, żeby powkurwiać wygłodzonych ćpunów. A jeśli naprawdę istnieje coś takiego, to i tak na pewno prędzej czy później się o tym dowiesz, bo po delegalizacji pewnie stanie się popularne.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1817 / 109 / 0
to ja bralem raz to samo,normalnie pobudzenie takie jak powinno byc,silna euforia ale do ogarniecie i dlugie dzialanie jakies 5 godzin po kresce(300mg)zero zjazdu ,schiz oraz oczy normalne.typek sam niewiedzial co to jest ale cos legalnego,no miodzio normalnie.szkoda ze nie wiem co to bylo,moze i dobrze bo uzalezniajace w chuj i bo szlo poplynac.ale substancja numero uno. :-)
  • 1262 / 17 / 0
Niby 3-FPH mówi
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 59 / 0
Mała, biała tabletka bez żadnego wzoru, wyglądała jak jakiś lek ze sklepu. Ładowała się jakieś 40-50 minut. Źrenice jak 5zł, silne pragnienie, prawie nie dało się jeść. Samopoczucie było podbite, fajnie się rozmawiało, głupoty wydawały się śmieszniejsze, ale ogólnie brak euforii + sporo empatii, uczucie, że chciałoby się być w porządku wobec każdego, pomagać, zrozumieć innych ludzi. Do tego dziwna stymulacja, z jednej strony zniesione zmęczenie i naspidowanie, ale z drugiej jakby uczucie osłabienia. Peak trwał z dwie i pół godziny, a jakieś 6h od wrzucenia poszedłem spać.

Wie ktoś co to mogło być?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 570 / 9 / 0
NieLubieZielska
masz na mysli mix moklobemidu z piracetamem i kawą ? :-)
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 581 / 91 / 6
jurek Trochę stymulacji, ale plusz się przebijał z tego co rozumiem. Jakiś empatogen w małej dawce. Prawdopodobnie jakieś kanapowe MDxx z małym powinowactwem do dopaminy. Strzelam w 5-MAPB ~70mg. Czas działania pasuje i moje odczucia praktycznie identyczne. A w aptekach empatogenów nie dostaniesz żadnych. Dobra prasa, dobry pill. Mógłby być też jakiś klasyk typu MDE
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3 / / 0
dzis "POD BLOKIEM" znalałem ... no bąbki ... przygotowane , wszystkie po 1g.. ile nie powiem :P

nie potrafie zidentyfikować co to w zasadzie jest, - napewno zostało poporcjowane na handel.
wiec, z czym mamy do czynienia ?
[ external image ]

przepraszam, jesli nie odpowiedni dział.

Przeniesiono do odpowiedniego wątku. LMR
  • 1817 / 109 / 0
z bursztynem chyba,z nad morza bałtyckiego bodajze :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.