Do tego czlowiek po nim staje sie gadatliwy, charyzmatyczny i pewny siebie. Wszystko jest do ogarniecia. Pierwsze dawki powoduja ponadto mily stan, taki lekki blogostan i poprawiaja samopoczucie.
Do tego nie wywala w ogole zrenic, nie zwieksza potliwosci, nie hamuje laknienia (mozna jesc bez problemu), mozna po nim spokojnie zasnac i co najwazniejsze w ogole nie ma po nim zjazdu. Czlowiek pod wplywem tego rc nie wyglada jakby cokolwiek bral.
Jedynymi efektami ubocznymi jest lekka wazokonstrykcja po przerobieniu wiekszych ilosci, dzialanie moczopedne, a po solidnym przedawkowaniu jest lekki wjazd na serce.
Nie powoduje paranoi, schiz, urojen, fobi spolecznych, depresji itp.
Aby tego bylo malo jest bardzo aktywny, a jego dawkowanie oscyluje w granicy 30-50mg (nos) i dziala okolo godziny.
Do tego jest legalny i nie znaduje sie na liscie nowelizacji, ktora ma wejsc niedlugo w zycie.
Wisienka na torcie jest jego cena kilkudziesieciu zlotych za gram. Kuszace prawda? Teraz jak juz macie cisnienie to zasmuce was, bo nie zamierzam sie dzielic nazwa tego rc; D"
To troll prawda czy też takie coś istnieje?
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Wie ktoś co to mogło być?
masz na mysli mix moklobemidu z piracetamem i kawą ? :-)
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
nie potrafie zidentyfikować co to w zasadzie jest, - napewno zostało poporcjowane na handel.
wiec, z czym mamy do czynienia ?
[ external image ]
przepraszam, jesli nie odpowiedni dział.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku. LMR
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.