4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
widze ze gruba impreza sie szykuje %-D

@bogor: uzyj szukaj, slowo ssri, zawęź do dzialu o mephie i powienienes znalesc troche interesujach informacji..
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
SSRI Mefedron: Szukaj -> ssri mefedron [enter]

http://talk.hyperreal.info/index.php?re ... l=&Forum=0
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
zastanawiam się kiedy mef staje się realnie niebezpieczny dla zdrowia? Czytałem co murti-bing napisał o szkodliwości dla mózgu i nosa/gardła, ale w którym momencie zaczyna być naprawde nie zdrowo? Jest jakaś (mocno) 'orientacyjna' granica ile mozna brac czy w jakich odstepach czasu =) ?
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
@Frame
Tak naprawdę to jest szkodliwy od pierwszego wciągnięcia. Jeśli ktoś ma pecha i ma krwiaka np. prze złe uwarunkowania genetyczne i co gorsza nie jest go świadom, to po wciągnięciu pierwszy raz mefa może dojść do pęknięcia. Z tym dragiem nie ma żartów.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: popierdolino »
Mysle ze wszystko zalezy od jednostki i nie tylko...mi mef juz nie podpasil po pierwszerj nocy z nim spedzonej, a bylo tak:

Zwiazek testowano na 4 swiniach, wszystkie po pierwszej sciezce 150mg donosowo, nie poczuly nic wielkiego oprocz delikatnego pobudzenia, prawie jak po koko ale slabiej i lekkie odretwienie paszczkoczulek, wiec nie dziwie sie osobom co raz sprobowaly i mowia ze material suaby. Po pol godzinei nastapilo dorzucenie w postaci ~70mg/s tez donosowo i dopiero wtedy wszystkie swinie poczuly zajebiste uderzenie, jak po MDMA, jednak jak juz wiele osob tu opisywlao jest to stan minimalnie zubozony, cos jak okrojona wersja xtc. Bania bardezo przyjemna nic tylko tanczyc house, przy kucnieciu i zamarciu na chwile poczulem palacy bol w okolicy serca, ale szybko sie poderwalem i wrocilem do rytmu przebierajac przeszepami. Takze jedna ze swin, po oklapnieciu na fotel, podczas zasiedzenia doznala bolow czachy. Zauwazyc mozna ze substancja strasznie dobija krwiobieg, ale puki go napeedzamy by plynal naturalnym rytmem ( bez jakis wyczynowych biegow na setke itd) nic nie powinno sie stac. Przerazajaca ochota na dobicie jak tylko banan zjedzie z ryja...uff...niebezpieczna zabawka dla tych co nie umieja sie opamietac i maja hajsu pod dostatkiem.

Mimo zajebistosci bani, impreza nie jest warta swojej ceny bo zejscie i szkody sa strasznie fizyczne, czuje ze mi cos krwiobieg pojebalo, myslalem przez moment ze wystrzela mi zyly na czaszce. I to skolatane serducho, ktore normalnie mam bardzo zdrowe, dzis czuje ze dostalo w pizdeczke , bo nadal sie potyka mimo ze minelo juz 17h od ostatniej porcji. Z opisow ktore tu wyczytalem, wnioskuje ze to minie, jednak wiem ze byla to moja jedyna i ostatnia przygoda z ta trutka na swinie.

Zycze opamietania bo niewiadomo jakie skutki takiego przeciazania oragnizmu wyjda za jakis czas.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2010 przez popierdolino, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
@murtibing
no dobra, ale w sytuacji kiedy spróbowałem, spodobało mi się, wciągnąłem sobie te pierwsze kilka gramów i poza zjazdami chbya wszystko jest ok - nie mam sie czego bać dopóki nie zaczne jakiś chorych ciągów? czy też naprawde jest aż tak groźny, że nawet jeśli wydaje sie ze wszystko jest cacy lepiej ograniczać bardzo wciąganie?

zupełnie nie mam pojęcia jak tego typu dragi działają na organizm (tzn czytałem ale to dało mi raczej ogólnikowe pojęcie) jako że żadnej fety czy koksu nigdy nie bralem i trudno mi sie zorientowac jakie jest zdrowe podejscie. no oprocz tak zdrowego zeby nie brac :)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Powiedzmy, że zdrowo to nie więcej niż raz w miesiącu.
Pułapka mefedronu polega na tym, że bierzesz i nie czujesz zjazdu. Niestety za wszystko będzie trzeba odpokutować w przyszłości.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mariann »
czy 2-tygodniowa przerwa bedzie wystarczajaca,zeby znow dobrze zakrecilo??? to dopiero bedzie moj 4 raz z mefem
Uwaga! Użytkownik mariann nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fouc »
@murtibing
no ale za to winna jest droga podania, mefedron oralnie nie rozwaliłby krwiaka jak rozumiem?
macie wiedzę albo znacie jakiś artykuł o realnych szkodliwych efektach spożywania mefa? poza tymi oczywistymi - podrażnienie/poważne uszkodzenie błony nosowej, gardła, możliwość krwawienia z nosa, tworzenia się krwiaków, podrażnienie zatok, podrażenia ust. wiadomo coś o szkodliwości dla mózgu albo organów wewn?
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
@fauc Na wikipedi(eng) masz troche na ten temat a tak watpie zeby ktos mial wiecej informacji ;)

Po ostatnim mefieniu bez zadnego powodu do 6 rano (ciagle dorzucanie) postanowilem minimum 3 tygodnie przerwy. Minelo 6 dni i zamefilem znowu, jednak z ciekawosci nowego sortu. Poprzedni krysztal mial postac igielek, aktualny prostokacikow.

Po przeczytaniu jednego z postow uzyktownikow ( nie moge teraz go znalesc ) mowiacego ze:
"Igielkowa" euforia trwala krocej, jednak pobudzenie duzo dluzej od "prostokacikow" postanowilem sprawdzic jak to jest ;)

Tym razem nie byl to spontan (zawsze walenie na oko), przygotowalem sobie 140mg, podzielilem na pol (kreski wydawaly mi sie bardzo duze). Pierwszy sniff, dziwne, wczesniej odrazu byl duzy wkret i cisnienie skakalo, tutaj jakos lagodnie wiec postanowilem odrazu wrzucic druga kreske. Przyjemna euforia trwajaca z 40 minut. Nie czuje tego zmeczenia i wyjebania jak po "igielkach".

Po "igielkach" bomba byla wieksza a pozniej ogromne "zjebanie" i brak checi do wszystkiego. Tutaj tego nie ma.

I teraz pytanie, czy mozliwa jest taka roznica ? Przeciez to ten sam mef, sa sama struktura, tylko ksztalt i wielkosc krysztalkow inna. Moze "igielki" bardziej ranily sluzowke i stad wieksze pierdolniecie ? A moze poprostu tolerancja po ostatnim zjedzeniu wiekszej ilosci w jedna noc ?

Osobiscie wydaje mi sie ze te wszystkiego male czynniki jak tolerancja, nastawienie, wypoczecie, lokum, humor wplywaje na faze, a nie sama jakosc ;)

I obiecalem sobie ze nie dorzuce, chce sprawdzic czy jest to wogole mozliwe ;)

edit:

No i dorzucilem jakies 70mg oby ostatnie ;-)

edit:

Oraz kolejne 3, jednak jak juz odpale to nie potrafie sie zatrzymac wczesniej jak 5:00. ;)
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2010 przez ripperg, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.