Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
cierpko-gorzki.Następnym razem trza bedzie nad duża strzykawą pomysleć.W każdym razie za4razem było jak mawiał mój Ś.P koleszka
"JEBNIĘCIE Z PIERDOLNIENCIEM"
naprawde było zajebiście
WildMonkey pisze: Po co rozbijacie skoro tabletki same się rozupuszczą, wystarczy wrzucić do wody i poczekać kilkanaście minut
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
tehacek pisze: jak na moje należałoby maksymalnie skrócić kontakt paracetamolu z rozpuszczalnikiem, ale róbcie jak chcecie.
Należy więc gnieść tabletki na pył (kartka na pół, w środek tabsy, przejechać wałkiem lub butelką - 30sekund, powtarzam się kurwa), zalewać zimną wodą (nie letnią, nie ciepłą, nie gorącą, koda się rozpuszcza w zimnej i tylko koda nas interesuje, powtarzam się znowu), mieszać i wlewać na jebane filtry.
Jacok, weź tego posta gdzieś podepnij do innych dwóch czy trzech opisujących dobre filtry, resztę wypierdol w pizdu, zamknij wątek i będzie z bani.
Ekstrakcja Antidolu, to proces tak nieskomplikowany, że nie wymaga nawet dwóch stron w wątku, a na pewno nie 84, z czego 3/4 to te same pytania kolejnych nowicjuszy, a 1/4 to kolejne bzdurne pomysły i teorie.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.