ODPOWIEDZ
  • 3481 / 738 / 9
Procent, co Ty chcesz magika przyświrować? I tak jak się odjebiesz to nie będziesz miał do niego podbity,
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 214 / 18 / 0
Jak chce się odjebać to niech się odjebie. Porządnie.
Żadna strata, kilka merytorycznych postów na tle srakiej maści pierdolamento i ciśnięcia beki z osób edukujących się.
Powodzonka.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 147 / 8
a mnie wkurwia jak banda degeneratów wykłóca się na forum dla ćpunów.
moja racja jest mojsza niż twojsza! wasze agresywne postawy niczym sebix z patologicznej rodziny. albo wejdzie jakiś ignorant i uważa samobójów za cioty bo się boją życia.
bo to takie łatwe sobie powiedzieć "ja chce żyć " i chuj? kurwa naszymi prymitywnymi ciałami kierują hormony i różne enzymy które zmieniają naszą świadomość, samopoczucie itp itd. jak ktoś jest chory i ma depresje to nie wmówi sobie że jest zdrowy, potrzeba leków, terapii ale ktoś tego nie rozumie i neguje osoby niezdecydowane(żyć czy nie). jeszcze taki delikwent piszę "odjeb się cioto"...

sam się odjeb chamie i spierdalaj do piekła jeśli jest takie miejsce.

to jest dopiero ignorancja, chamstwo i debilizm.

aż musiałem się zniżyć do poziomu takiego osobnika :blush:

religia jest przyjętą normą która narodziła się z kłamstwa/schizofrenii/strachu.
ukształtowała mózgi nie jednego, nadała morale i wartości.... wiara muzułmańska to dopiero gore life! tak zapatrzeni w swojego bożka że dla nich się zabić to zaszczyt i duma.

oto co wiara potrafi uczynić z człowiekiem. nadchodzą wspaniałe czasy
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 732 / 57 / 0
Zesrała się dupa i płacze.
Widzę że pijesz do mnie, więc Jak nazwiesz podludzia który od ponad miesiąca dzień w dzień napierdala o tym że się odjebie i męczy swoim biadoleniem innych, od miesiąca powtarza w kółko te samą spiewke od której srać się chce, Ale jakoś dalej tu jest i wkurwia innych. Po chuj? Zdecydował się i dostał radę która chciał?
Tak, dlatego niech się w końcu odjebie i wypierdala. będzie jednego spierdolenca mniej i nikt po nim nie zaplacze. Wyobraź sobie że jesteś w sklepie dk którego codziennie przychodzi pokurwieniec i cale dnie pieprzy o tych samych jednych butach, gadając o tych samych jego walorach, nie wnosząc juz nic nowego. I codziennie przychodzi tak do Ciebie przez jebany miesiąc i zarzeka się ze jest zdecydowany je kupić i kupi je.. Ale jednak nie dziś bo jednak czuje że jeszcze dziś nie ma potrzeby. I tak kurwa ewry fakin dej...
Kupuje buty i mam je w domu żeby użyć kiedy będą potrzebne czy kiedy będę chciał. Skoro ta kalafonia twierdzi że i tak go nic przyjemnego w życiu nie spotka i skazuje się tu na bezsensowna egzystencję (a wcześniej wspomniał że gardzi takimi ludźmi) to po co przeciągać? I czekać w niepewności kiedy jego r z e k o m a choroba wróci... niech się odjebie czym prędzej i ma to z głowy a świat ma z głowy jego i wszyscy będą szczęśliwi. Pomodlę się do Boga którego istnienie neguje jakże zajebiście racjonalnymi dowodami polegającymi na "braku dowodów istnienia" a nie na dowodach nie-istnienia... o jak najszybszy nawrót jego nomen omen choroby
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1817 / 108 / 0
A chuja, ja też stoję na stanowisku że jak ktoś się chce odjebać to niech to zrobi porządnie i chuj, (bez obrazy, nikogo indywidualnie nie mam na myśli, tylko pisze jak uważam) a nie wchodzi, pisze jak to nie może się odjebać, ale próbował, ale nie wyszło, jak to to jak tamto , lament i szukanie chyba poklasku czy czego tam nie wiem? Z drugiej strony rozumie że ktoś może chcieć z sobą skończyć bo tak i już, niech się nie tłumaczy bo nie musi, człowiek jest skomplikowany i to bardzo także takie rzeczy są dla mnie "normalne i zrozumiałe też". Kurwa teraz se człowiek na wszystko znajdzie wytłumaczenie i jeszcze nazwie to jednostką chorobową żeby sobie to fajnie wytłumaczyć wszystko, jak na przykład taką depresją. Co ja to chciałem powiedzieć... a że jak się zabijać to się kurwa zabijać a nie mi tu pierdolić jak baby jakieś bo to jest wstyd kurwa. ;)

P.s JA się nigdy na własne życie nie targnąłem, choć nie raz byłem tak naćpany że chuj i w sumie mam powody do samobójstwa bo moje życie jest przegrane, to jednak kurwa mać, zawsze trzymam się go kurwa kurczowo jak chuj. Nie potrafiłbym, po prostu Chcę żyć i chuj, mimo wszystko. ;) :gun:
  • 117 / / 0
cbsz, czemu Cię to wkurwia? Przecież to jest świetny ubaw. Czuję się jakbym obserwował klatkę z małpami, albo innym prymitywnym dziadostwem, z tą różnicą, że sebixy potrafią pisać.

Popatrz, w tym nie ma żadnej logiki. Są tylko emocje i jakieś usprawiedliwienia dla nich, a to wszystko oparte na wyparciu i projekcji. Po prostu ma ból dupy bo się zgadza, ale nie chce i przyznaje rację, ale nie chciałby, bo woli się oszukiwać.

Tu jest wątek o samobójstwie. Jak można porównać go do sklepu? @Synek To nie Twój dział, wkurwiają Cię samobójcy, to idź do innych wątków i tam sobie pisz. Skoro już atakujesz to rób to chociaż z sensem, nie przeinaczaj i czytaj ze zrozumieniem. Tylko, że co ja mogę tłumaczyć kolesiowi, który wkleja taki link: http://www.robertdee.pl/teoria-kwantowa ... echswiata/ ?? Żeby coś zrozumieć trzeba najpierw panować nad emocjami.
cbsz pisze:
sam się odjeb chamie i spierdalaj do piekła jeśli jest takie miejsce.
Spokojnie, kierują nim hormony, narkotyki, geny, jakieś strony z internetu, otoczenie. Nie ma tam żadnej wolnej woli, więc traktuj to jako element natury. Żyjemy w zoo i taka prawda, a Bóg to przycisk random, który generuje zazwyczaj idiotów i podludzi.
  • 11 / / 0
Właściwie, to po co się zabijać. I tak zdechniemy, to czemu wcześniej czegoś fajnego nie odjebać, żeby chociaż umierając mieć cos wspominać.
Ciągle mnie kiedyś męczyło cierpienie, niemożność radzenia sobie z życiem codziennym. A to dlatego, że próbowalam się dostosować do społeczeństwa. Do społeczeństwa, które nie chce, żebym była szczera, woli żebym ukrywała swoje potrzeby i emocje, żebym była taka jak każdy. Ludzie myślą o cpunach jako o klamcach, oszustach. Ale to oni wymagają życia w kłamstwie, duszenia swoich emocji. I w ten sposób osoba podatna, nie chcąca udawać ucieka w świat narkotyków, klamstw, no i samobójstwa. Bo nie jest w stanie dostosować się do wymagań osób dookoła.
Tak więc, jak będziecie chcieli się zajebac, bo wszyscy mają was za śmieci, to miejcie to gdzieś. I tak wszyscy umrą, kultury przepadną, a świat nie będzie trwał wiecznie. Wszystko się skończy, i wtedy nie będzie miało znaczenia czy cierpieliscie w życiu, czy się zabiliście.
Dobrze wykorzystajcie swój czas, zgodnie z tym, co czujecie w sobie.
  • 3854 / 316 / 0
Zgienty pisze:
Jak dziewczyna. Jak chcesz sie zajebac to skacz z wiezowca albo wjeb se zelazko do wanny. Ale chujnia jakbys sie zabil. Polska straci jednego z lepszych producentow bitow.
Jak dziewczyna ? O ile pamiętam statystyki, to dziewczyny decydują się głównie na przedawkowanie. Ja, jak prawdziwy mężczyzna chciałem sobie wjebać nóż w serce. I udałoby mi się, gdyby nie za wysoki murek i za mocne ućpanie.
A co do bitów, to nie przesadzajmy ;-)
nierozumiem pisze:
@Procent to Ty bitmejkujesz? Wyślij na pocztę
W wątku 'Nasze produkcje' znajdziesz tego w kurwę i jeszcze trochę.
Zgienty pisze:
Procent, co Ty chcesz magika przyświrować? I tak jak się odjebiesz to nie będziesz miał do niego podbity,
Nie chciałem przyświrować gościa, który mając rodzinę i małe dziecko postanowił wyjść z progu i zakończyć skok telemarkiem. A poza tym, jestem tylko anonimowym ćpunem. Kogo by zainteresowała taka historia ? No, chyba, żeby ją odpowiednio ubarwić.
cancerous pisze:
Jak chce się odjebać to niech się odjebie. Porządnie.
Żadna strata, kilka merytorycznych postów na tle srakiej maści pierdolamento i ciśnięcia beki z osób edukujących się.
Powodzonka.
Z pierwszym zdaniem zgadzam się w całej rozciągłości, ale Twój brak dystansu będzie znany od Tokio po Kapsztad. Gościu spiął się o to, że napisałem dla beki w Tasiemcu, że gówniarstwo niedługo musi wypierdalać do szkoły. Trzymajcie mnie, bo pierdolną mi szwy ze śmiechu.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1321 / 18 / 0
Mam pytanie. Ostatnio widzalem film w którym szpieg lekarz-adwokat chodził do więźniów i gdy oni pyskowali miał "długopis strzykawke" w której było załadowane powietrze który wbijal w zyle w dłoni więźniówi, a ten po X czasie umierał. Pytanie brzmi. Czy to bolesne? Wbicie powietrza w zyle? Ciekawość i tyle.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 3481 / 738 / 9
Dobra Procent. Skończ już tą swoją przebenzioną atencyjną szopkę.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.