23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
I teraz nie chce po prostu brzmieć niewiarygodnie, lecieliśmy pociągiem w którym napatoczył się jakiś ciapaty i wyciągnął wór z pigułami i chciał nam je opierdolić, wsypał mi garść piguł do ręki po czym kazał zapłacić i tak jak gdyby nigdy nic nie stąd nie z owąd pojawiła się holenderska policja i zawinęła gościa xd
I to początek sagi, posiadawszy parenascie piguł dostaliśmy się na amsterdam i czesalismy o żywot
Już nie istotne co się działo bo sam nie mogę tego wytłumaczyć
Zgubiliśmy zioma okazało się że mamy jego telefon i portfel a ten łeb nawet po angielsku nie potrafił mówić
Mieszkał obok mnie i wrócił po 4 dniach rozpierdolony jak dynamit hahaha taka podróż miał chłop już byliśmy pewni że bezdomnym został w Amsterdamie xDDD
Bez hajsu, języka i dowodu zapierdalał 100km :)))
Może i bywało grubiej ale podobno latałem z kilkumetrowych schodów na głupi ryj w dół kilka razy, nie wiem jakim cudem złamań nie mam, fruwałem jak pierdolnięty, aż nie wierzę w opisy (ale kilku świadków niezależnych było). Powinno być kilkanaście złamań żeber, kończyn, kark skręcony, kurwa trup po prostu. Na trzeźwo jak się w 10% takiej mocy wyjebie na ten spierdolony łeb to już plecy mogą paść i L4. Po benzo jestem cieczą.
Ja sam, 20 szt kryształu (nie wiadomo co)
Litr wódeczki. I właśnie tydzień wcześniej psychiatra zapisał mi pergabaline.
Zaczęło się od kreski, później na zmianę kryształ, perga ocknąłem się o 10 zacząłem o 23
Zjadłem całe 20 naprawdę mocnego tematu, przez mgłę pamiętam że nos już nie przyjmował więc wsypywalem sztukę i 150 pergi do ok 50 ml ciepłej wody. To że zjadłem 20 kryształu to nic, zdarzało się nie raz ale wchlonęłem 4,5 grama pergi!
Ok 12 zasnąłem, obraz miał 3 sekundowy lag a ja nie miałem ciągu do mefy. Obudziłem się po 3 godzinach zmęczony ale co najdziwniejsze totalnie bez paranoi, najwieksza kara za ćpanie rozjebany łep na drugi dzień nie odwiedził mnie tym razem. Jedyna rzeczy która blokowała mnie przed codziennym ćpaniem. Pergabalina zabiła wyrzuty sumienia i wewnętrznego suflera który mnie martretowal dnia następnego no i totalny brak paranoi, wyszedłem do sklepu jak gdyby nigdy nic jak bym wracał z obiadu u mamy.
I to jest początek mojego upadku... Rok później terapia zamknięta. Jak chcecie to odpowiem jak to się wszystko rozkrecalo.
Przeniesiono ~ Atro
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.